2020.06.06. 17:37:42 9308 301

Nyár képekben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén talán még jobban vártuk, hogy végre megérkezzen hozzánk a nyár! A több hetes, hónapos bezártság után úgy kell nekünk egy kis kánikula, mint egy falat kenyér! Hogy mit is jelent az előttünk álló néhány hónap? Nekünk ezeket! És Neked!

Nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyár

Számodra mi az a néhány kép, gondolat, érzés, ami a legjobban összefoglalja ezt a forró évszakot? Számunkra a következők!

Fagyiiiiiiii!

Minden ízben, minden mennyiségben!

FagylaltFagylalt

Kánikula!

Emlékszel, amikor a téli zimankóban arra vártál, hogy bárcsak újra nyár lenne! Tessék, most megérkezett, igyekezzünk kiélvezni minden percét, még a legforróbbakat is!

KánikulaKánikula

Naplemente

Minden évszakban szép, de ilyenkor gyönyörködhetünk benne a leghosszabban!

NaplementeNaplemente

Szabadság!

Mindegy, hogy elutazol, vagy otthon töltöd, a nyári szabadság mindennél többet ér!

Nyári szabadságNyári szabadság

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...