2024.01.04. 08:34:16 6296 224

Nőjön a köröm! A legjobb módszerek egy helyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hétköznapi tevékenységek és környezeti tényezők könnyen utunkba állnak, ha a körmeink egészségéről van szó. Azonban néhány egyszerű gondozási és életmódbeli változtatás segíthet abban, hogy elérjük és megőrizzük a kívánt hosszúságot és erősséget. Íme néhány hatékony módszer a hosszú, gyönyörű körmökért.

Természetes körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Természetes körmök

Hidratálj!

A hidratált körmök rugalmasabbak és kevésbé hajlamosak a törésre. Használj minőségi, acetonmentes körömlakkeltávolítót, és mindig alkalmazz kézkrémet vagy körömápoló olajat a köröm és a körömágy körül.

Az egészséges étkezés itt is segít

A kiegyensúlyozott táplálkozás szerepet játszik a köröm egészségében. A fehérjék, cink és biotinban gazdag ételek (pl. tojás, hüvelyesek, diófélék) elősegíthetik a köröm erősödését és gyorsabb növekedését.

Óvatos ápolás

Kerüld az éles vagy túl durva körömreszelők használatát, amelyek károsíthatják a körömlemezt. A rendszeres manikűr segíthet az egészséges körömállapot fenntartásában.

Kerüld a kemikáliákat!

A háztartási vegyszerek és erős tisztítószerek károsíthatják a körömlemezt. Viselj mindig védőkesztyűt, ha ilyen anyagokkal dolgozol.

Törekedj a kíméletes körömlakk eltávolításra!

Használj acetont nem tartalmazó körömlakklemosót, és ne kapargatással távolítsd el a lakkot, mert ez károsíthatja a körömlemezt.

A körömágyadnak is jár a masszírozás

A körömágy masszírozása serkenti a vérkeringést és elősegíti a köröm növekedését.

A belsődet is hidratáld!

Igyál elegendő vizet, mivel a hidratált test hozzájárul az egészséges köröm növekedéséhez.

Formázz óvatosan!

Amikor formázod a körmeidet, használj finom körömreszelőt, és mindig azonos irányba reszeld, hogy a köröm ne szakadjon be.

Védekezz!

Próbálj ki körömápoló bevonatokat vagy erősítő lakkokat, amelyek extra védelmet nyújthatnak a körömlemeznek.

Ne feledd, a folyamatos gondozás és odafigyelés létfontosságú a köröm egészségének fenntartásához.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...