2022.02.19. 12:15:04 6371 228

Női pulóverek – fedezd fel a szezon trendi darabjait
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A női pulóverek változatos világa nem kérdéses. Annyira sokféle fazont emeltek át a divattervezők a különféle kultúrákból és viseletekből, hogy szinte számát sem lehet már tudni. Ezért a férfi pulóverekkel ellentétben a női pulcsik tulajdonképpen szabásonként más stílust képviselnek. Pont ezért nem is igazán egyszerű kiigazodni rajtuk. Most segítünk bemutatni az idei trendeket.

Melyiket pulóvert vagy kardigánt válaszd? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melyiket pulóvert vagy kardigánt válaszd?

Nagy gombos retro kardigánok – nagymamáink idejéből

Valamikor régen igazán népszerű volt a kötött vagy szőtt, klasszikus szabású és viszonylag nagy gombokkal ellátott női kardigán. Még a nagyszüleink is gyakran kötöttek ilyesmit, és egymásnak adták a magazinokból kiszedett szabásmintákat. Ebből aztán egymás után születtek meg a különféle retro kötött kardigánok, amelyek sokak gyermekkori emlékeinek a mai napig a veretes szereplői. Tehát ezek a típusú ruhadarabok leginkább valamikor a hetvenes és a nyolcvanas évek idejéből lehetnek ismerősek, látványosan már akkoriban is slágernek számítottak az idősek és fiatalok körében egyaránt. Idén viszont trendi lesz újra szoknyához, továbbá szakadt vagy retro egyenes szárú farmerhoz – amit a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/farmerek linken megnézhetünk minden formációban –, vagy szimplán ruhához felvenni ezt a békebeli ruhadarabot. A szabás formája annyiban változott, hogy már modernebb anyagokból is kapható, illetve ahogy az lenni szokott, mindenféle trendi színben megtaláljuk a kedvencünket belőle.

Poncsó – az örök divat

Poncsót mindenki imád hordani. Jótékonyan eltakar, ahol kell, mégis csinos és rendkívül jól melegítő ruhadarab. Egyszerre kabát és pulóver. Melegebb darabjai önállóan szinte már a télikabátokkal vetekedve állja a keményebb mínuszokat is. Finom szövésű, vékony modelljei pedig tökéletes társai lehetnek még az elegánsabb kültéri öltözékeknek is. A poncsó tehát univerzális. Egyszínű, például fekete változatai mindenhez hordhatóak és soha nem fognak kimenni a divatból. Ez idén sincs másképp. A poncsó dobogós trend maradt most is, ahogyan az elmúlt években gyakorlatilag mindig.

Oversize pulcsi – bohém és kényelmes

A túlméretes pulóver már korábban is igen menőnek számított. Valószínű ez annak köszönhető, hogy rendkívül kényelmes, miközben minden alkaton jól mutatva ápol és eltakar. A másik nagy előnye, hogy viszonylag változatosan hordható. Nem csak nadrággal vagy szoknyával néz ki jól egy oversize kötött pulcsi. Például leggings mellé, önállóan, mint „pulcsiruha” nagyon divatosnak számít idén is. Típusok tekintetében találunk oversize fazont gombos, cipzáras és belebújós szabással. A színek és minták forgataga pedig igen figyelemreméltó egy ilyen pulóvernél a szezonban. Minden jöhet belőle, ami retro minta. és ami pasztellszín, vagy kellemes natúr árnyalatokban pompázik. Erről a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/puloverek linkre kattintva magunk is meggyőződhetünk. Látszik, hogy oversize-ból bőven akad válogatnivaló, viszont akinek ez már sok, annak ugyanúgy rendelkezésre állnak az elegánsabb pulóverfazonok is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...