2020.05.18. 18:00:53 10237 306

Nincs vasalódeszkád? – Így segíts magadon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, megboldogult diákéveimben akárhány albérletet végigjártunk, a vasalódeszka mindenhol luxuscikknek számított. Vagyis, egyik lakásban sem volt. Persze, az emberlánya valahogy csak megoldotta az életet nélküle, pláne, hogy muszáj volt.

Vasalódeszka helyett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vasalódeszka helyett

Ennek oka, hogy nemigen volt pénzünk arra, hogy beruházzunk egy ilyen csodára. Így maradtak a „majd a kanapé sarkán vasalok”, vagy a „jól van az úgy” megoldások. Persze, ezeken kívül azért még létezik más lehetőség.

Aggasd fel!

A vállfára akasztott ingek a párás levegőjű fürdőszobában néhány óra, vagy egy éjszaka alatt kilógják magukat.

Válassz jól!

Már a vásárlásnál megoldhatod a vasalás problémáját! Válassz olyan anyagú ruhadarabokat, amelyek nem igényelnek vasalást!

Ő is bevethető!

Végszükség esetén a hajvasalód is bevethető, de szigorúan csak állítható hőfokos készülékkel, és kevésbé érzékeny textíliákon. Akaszd fel a ruhadarabot egy vállfára, és simítsd végig a hajvasalót a ruhadarab problémás részein.

Kinek kell a deszka?

Elég egy sima felület, mondjuk egy asztal, amit egy pléddel, lepedővel letakarsz, és máris kész a saját deszkád.

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...