2021.04.05. 13:34:24 5912 208

Nincs programod a húsvét hétfőre? – Filmek mindenkinek, szigorúan locsolás utánra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

1 éve azt hittük, a tavalyi, család nélkül töltött húsvét csak egy rossz emlék marad. Sajnos, az élet nem úgy hozta, a helyzet talán komolyabb, mint 12 hónappal ezelőtt. Ilyenkor mintha nem is akaródzna megélni az ünnepet, inkább csak szeretnénk túl lenni rajt.

Húsvéti tojások - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti tojások

Ha nem szeretnél kibillenni az ünnepi egyensúlyból, a filmek most is a segítségedre lesznek! Ha már túl vagy a többedik sonka-ünnepi menü-ünnepi süti körön, megvolt a virtuális locsolás, huppanjatok le a kanapéra, és nézzetek megy egy jó filmet. Szigorúan a húsvét témájánál maradva!

Ha gyerekkel vagytok – Hopp

Ha bírod az angol humort – Brian élete

Ha könnyed szórakozásra vágysz – Kellemes húsvéti ünnepeket!

Ha mindened a zene – Jézus Krisztus szupersztár

Ha tényleg a történet érdekel – Passió

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...