2019.12.20. 17:11:49 7481 236

Nincs ötleted? – Ajándékozz saját készítésűt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Családi, baráti körben könnyen előfordul, hogy kifogyunk az ötletekből így karácsony tájékán. Mit adjunk szerettünknek, amivel örömet is okozhatunk, kicsit személyes is, és – ha már így elhúztuk az ötletelést – gyorsan beszerezhető. Készítsünk magunk valami szépet!

Kötés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kötés

A saját készítésű ajándéknál nincs szebb, jobb, kedvesebb, úgyhogy bátran vessük bele magunkat a DIY-ajándékok tengerébe! Lentebb néhány ötlet, a teljesség igénye nélkül!

Ha tudsz kötni…

… akkor rengeteg lehetőséged van, hogy megörvendeztesd valamelyik családtagod, barátod! Egy szuper sál, egy csini sapka, egy pihe-puha takaró, párnahuzat, egy szuper válltáska, vagy éppen „bulitasi”. Ha van elég időd, fantáziád, kézügyességed, akár egy karácsonyi pulcsi is belefér!

Ha imádsz sütni…

… süss a családnak, barátoknak a kedvenc sütidből. Esetleg dekoráld egyedien, személyre szabottan a karácsonyi mézeskalácsot!

Ha szerettek teázni…

…készíts egyedi teaválogatást! Válogasd össze szeretted kedvenc ízesítésű teáit, lásd el idézettel, jókívánsággal, valamilyen jópofa rajzzal díszített papírral, tedd őket egy erre alkalmas dobozba, vagy éppen lógasd bele egy teáscsészébe és már kész is!

Ha imád főzni…

… akkor szeretted biztos a fűszerekkel is remek barátságban van! Készíts neki szuper fűszerkeveréket, saját kezűleg. Végy egy csavaros tetejű üveget, és tölts bele egymáshoz jól passzoló ízesítőket! Kösd át egy szalaggal és már kész is az ajándék!

Ha mindig Vele lennétek!

Apukának, anyukáknak, nagymamáknak, nagypapáknak, nagybácsiknak szuper ajándék lehet egy kulcstartó, benne/rajta a család, vagy éppen az unokák képével.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...