2021.12.25. 11:00:28 7674 215

Nincs karácsonyi hangulatod? Nekik sincs! – Karácsonyi filmek, kicsit másként
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha karácsony, és filmek, akkor Kevin, de jöhetnek a Holiday házat és életet cserélő szereplői, és az Igazából szerelem boldogságra vágyó, kissé bohókás, de annál szeretnivalóbb főhősei is. De mi van azokkal a filmekkel, ahol egyáltalán nem várják a karácsonyt?

Békés karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Békés karácsony

Még Te is keresed a karácsonyi hangulatod? Hangolódj olyan filmalkotásokkal, ahol a szeretet ünnepe egy kicsit más szerepet kap, már-már mellőzve van. Mert nem minden karácsonyi film szól arról a bizonyos szeretetteljes várakozásról. És ebből jönnek a vicces, olykor akciódús pillanatok.

Négy karácsony

A film főhőse egy fiatal pár, akik minden évben, karácsonykor elutaznak „melegebb éghajlatra”, hogy megússzák a kínos családi látogatásokat. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor az egyik évben törlik a járatukat.

Grincs

Grincsnél nagyobb „karácsonyutáló” nem is létezik a világon. Vajon sikerül ellopnia a karácsonyt?

Drágán add az életed!

Hát, nem az a klasszikus karácsonyi csodafilm, az biztos! De legalább karácsonykor játszódik! Sőt, a főgonosz épp egy karácsonyi parti résztvevőt ejti túszul. Bruce Willis pedig az ő kiszabadításukon munkálkodik.

Kelekótya karácsony

Ilyen az, amikor a szülőknek tele lesz a hócipője a karácsonyi készülődéssel, káosszal, rohanással.

Hivatali karácsony

Van az úgy, hogy elszabadul a céges karácsonyi buli… pláne, ha az lesz az utolsó!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...