2018.12.23. 13:53:37 5524 220

Nincs karácsony… csúnya pulcsi nélkül!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közeleg a karácsony, már mindennel készen vagy, ajándékok megvannak, leszerveztétek, ki, mikor, hova megy rokonlátogatóba, fejben elkészítetted a karácsonyi menüt, és a desszertet, vagyis desszerteket is kitaláltad. Ám arról még fogalmad sincs, mit viselj ezen a szép ünnepen?

Csúnya pulcsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csúnya pulcsi

Ami biztos telitalálat lesz, bárhova mész, az az a bizonyos, giccsesnél is giccsesebb, túldíszítettnél is túldíszítettebb, csúnyábbnál is csúnyább karácsonyi pulcsi! Mert áltatában amilyen csúnya, olyan vicces. A képzelet határok nélkül szárnyalhat, ha erről a fajta ruhatípusról van szó! Jöhet minden, ami kellően mókás, megbotránkoztató és „randa”!:-) Az alapszínek adottak, piros, fenyőzöld, sötét szürke a trend, a minta pedig? No, hát igen, itt aztán elengedheted a fantáziád!

Még világnapja is van!

Bizony, annyira népszerű és kedvelt viselet lett ez a csinosnak éppen nem mondható darab, hogy még világnapot is tartanak a tiszteletére! Sőt, rögtön két dátumot is találunk hozzá: december 13. vagy december 16. a jeles nap a csúnya pulcsi rajongók életében!

Ha nincs ötleted!

Úgy döntöttél, idén bevállalsz egy ilyen csodát, de nem tudod, mi lehet a trend csúnya pulcsik terén? Itt van némi segítség, videó formájában!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...