2022.06.20. 14:00:26 6922 219

„Nincs egy rongyom se!” – Ezekkel a tippekkel örökre elfelejtheted a tanácstalan reggeleket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg össze sem tudjuk számolni, hányszor hagyta el a fenti mondat a szánkat egy-egy rohanós hétköznap reggel, amikor is a telepakolt ruhásszekrény előtt állva azon morfondíroztunk, mégis mit vegyünk fel aznap. Nyugalom, néhány megszívlelendő jótanács és máris könnyebben indulnak majd a reggelek! Már ami az öltözködést illeti!:-)

Piros nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Piros nyári ruha

Dobd fel a mindig bevethetőt!

Ha nincs semmi ötleted, aznap milyen szettel boldogítanád magadat, csak válaszd a jó öreg farmer és póló kombinációt, de! Bolondítsd meg egy kicsit! Nem kell nagy dolgokra gondolnod! Jöhet egy jópofa farmer- vagy bőrkabát, vagy a kedvenc kardigánod, blézered! Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem!

Ruha, fülbevaló, szandál – és már kész is vagy!

Ha egy nyári reggelen tanácstalanul álldogálsz a gardróbszekrény előtt, jusson eszedbe a fenti hármas, ebben a sorrendben! Haladj szépen sorban: válassz ki egy ruhát, ami aznap passzol a hangulatodhoz, programodhoz! Ez lehet egy sokat takaró maxiruha, vagy éppen egy kicsit sejtelmes, igazi nyári mini kreálmány. Ha ezzel megvagy, szinte túl is vagy a nehezén, mert már csak ehhez passzoló fülbevalót és lábbelit kell választanod, ami szinte gyerekjáték!

Ha nem vagy színes kedvedben!

Ugyan itt a nyár, vagyis a színesebbnél színesebb ruhák ideje, de előfordulhat, hogy a nincs kedvünk a tarka-barka cuccokhoz. Ilyenkor ne gondolkodj sokat, jöhet a mindig bevethető fekete! Ha nem akarsz a teljes sötétségbe burkolózni, a színes kiegészítőkkel még mindig játszhatsz!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...