2024.01.06. 17:45:34 6833 241

Nézzük, meddig ér! – Amit a hajad hossza elárul rólad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg korábban hosszabb/rövidebb frizurát viseltél, most már alig-alig tudod elképzelni, hogy úgy hord a hajad. Bizony, az évek múlásával ahogy mi, a személyiségünk, úgy a frizuránk is változik. De vajon mi határozza meg, mikor milyen hajat viselünk a fejünkön? Vagy inkább a hajunk határoz meg minket?

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

A kérdés jó, és alább igyekszünk is megfejteni, van-e összefüggés sörényünk hossza és a személyiségünk között.

Ilyen vagy, ha…

  • … hosszú hajat hordasz! Az biztos, hogy számodra a tökéletesen kívül nemigen létezik más megoldás. Legyen szó munkáról, családról, otthonról, az biztos, hogy abban hiba nincs, amit Te létrehozol. Sokáig kerested a másik feledet, de amióta megtaláltad, érte is megteszel mindent.

  • … se nem hosszú, se nem rövid a frizurád! A Te utad az arany középút, általában soha nem teszed le a voksodat egyik vagy másik dolog mellett, megpróbálsz egyensúlyozni két döntés között. Te vagy az, aki mindenki szeret a társaságban, és ha egy jó tanács kell, biztos mindenki hozzád fordul majd.

  • … Nálad a rövid a nyerő! Nagyon aktív személyiség vagy, folyton jössz és mész, mindig csinálsz valamit, úgyhogy neked aztán nincs időd arra, hogy a hajaddal bíbelődj! Magabiztos vagy, ám emellett mind a családod, mind a barátaid, mind a kollégáid számíthatnak Rád, akár segítségre, akár egy jó szóra vagy egy nyitott fülre lenne szükségük.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A pánik több arca és befolyásoló tényezői

Herman Wouk amerikai író meglátása szerint: a félelmet még úgy-ahogy, el tudjuk viselni, mivel emberibb, így nem foszt meg teljesen bennünket a cselekvőképességtől. Ezzel szemben viszont a pánikot úgy értelmezi, mint az abszolút erkölcsi megsemmisülést. Többek szerint viszont a félelem és a pánik kéz a kézben járó érzelmi állapotok – ám ez utóbbi esetében a leküzdhetetlennek érzett menekülési kényszer válik dominánssá. Felmerülhet a kérdés, mely szerint: hány változata lehet a pániknak? Ezekből hozunk most néhány érdekes meglátást.

PSZICHÉS OKOKRA IS VISSZAVEZETHETŐ AZ ARCTÁJÉKI FÁJDALOM (VIDEÓVAL)

Az állandó fogszorítás, fogcsikorgatás, feszes rágóizmok hátterében ritkábban áll fogászati vagy ízületi probléma, gyakrabban okozza stressz. A probléma kezelésére a Semmelweis Egyetemen egy még kevéssé elterjedt, komplex állkapocs-, fizio- és pszichoterápiás megközelítést alkalmaznak. Az állapot javítását támogató gyógytorna otthon végezhető változata a mellékelt oktatóvideó segítségével mindenki számára elérhető.

Az ASMR-élmény, ami csökkenti a feszültséget

Vannak olyan hangok, amelyek hatására mélyen ellazulsz? Megnyugtatnak a finoman suttogó, a könyvet lapozgató, a fadobozokat nyitogató hangok? Amennyiben a válaszod igenleges, bizonyára nem ismeretlenek számodra az interneten manapság igen nagy népszerűségnek örvendő ASMR-videók, melyekről sokan úgy vélik, hogy méltán megérdemlik a művészi besorolást.