2018.02.26. 14:03:18 10607 336

Nemsokára itt a tavasz! – Inspirálódj és/vagy hangolódj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy enyhe, már-már tavaszias december után egy igen változékony időjárású január köszöntött ránk. De valljuk be, akármilyen is volt a február, már alig várjuk az igazi tavaszt, amikor újra zöldbe, virágba borul minden, bogarak zümmögnek, madarak csicseregnek, mi pedig élvezzük a csodálatos napsütést.

Tavaszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi dekoráció

Sajnos, ez még egy kicsit arrébb van, de attól még a szívünket és az otthonunkat elkezdhetjük tavaszi díszekbe öltöztetni. Vagy legalábbis megtervezni, majd hogyan is csinosítjuk, alakítjuk lakunkat, amíg megérkezik a várva várt napsugaras évszak. Ha már készen állsz a munkálatokra, csak még ötleteknek vagy híján, mindenképpen görgess tovább, hogy ihletet meríthess a lenti videók valamelyikéből. Ha pedig csak simán gyönyörködnél, ezáltal hangolódnál a közelgő tavaszra, akkor se hagyd ki az alábbi képkockákat!

Ha tavasz, akkor színek, minden mennyiségben!

Olyan jól esik a szemnek, még csak nézegetni is ezeket a színes bútorokat, kiegészítőket!

Gyönyörű rózsák, víz alatt!

Ha van egy kiszuperált teáskannád!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...