2018.02.26. 14:03:18 9965 336

Nemsokára itt a tavasz! – Inspirálódj és/vagy hangolódj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy enyhe, már-már tavaszias december után egy igen változékony időjárású január köszöntött ránk. De valljuk be, akármilyen is volt a február, már alig várjuk az igazi tavaszt, amikor újra zöldbe, virágba borul minden, bogarak zümmögnek, madarak csicseregnek, mi pedig élvezzük a csodálatos napsütést.

Tavaszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi dekoráció

Sajnos, ez még egy kicsit arrébb van, de attól még a szívünket és az otthonunkat elkezdhetjük tavaszi díszekbe öltöztetni. Vagy legalábbis megtervezni, majd hogyan is csinosítjuk, alakítjuk lakunkat, amíg megérkezik a várva várt napsugaras évszak. Ha már készen állsz a munkálatokra, csak még ötleteknek vagy híján, mindenképpen görgess tovább, hogy ihletet meríthess a lenti videók valamelyikéből. Ha pedig csak simán gyönyörködnél, ezáltal hangolódnál a közelgő tavaszra, akkor se hagyd ki az alábbi képkockákat!

Ha tavasz, akkor színek, minden mennyiségben!

Olyan jól esik a szemnek, még csak nézegetni is ezeket a színes bútorokat, kiegészítőket!

Gyönyörű rózsák, víz alatt!

Ha van egy kiszuperált teáskannád!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A piros pöttyös nem mindig az igazi – Így kerüld el a borotva utáni pöttyöket 2.

Legyünk őszinték hölgyeim: ha tehetnénk, a szőrtelenítést simán kipöckölnénk a csajos teendőink közül. Mert sokszor macera, meg néha fáj, ha nem tartós módszert, gyakran kell csinálni, vagy éppen költséges az adott szőrtelenítési lehetőség. Vagy éppen nem 100 %-osan azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.

Sütés nélküli finomság? – Még mindig hódít!

Habár a szeptember beköszöntével az igazán forró napoknak búcsút mondhatunk, a sütő forróságát egy ideig még hanyagolnánk. Továbbra is szeretjük a sütés nélküli desszerteket, pláne, ha az csupa-csupa csokoládé. Meglepnéd a családot valami újdonsággal? Mutatunk egyet!