2019.02.09. 17:41:46 9372 263

Nem vagy szerelmes hangulatban? – Hallgass „anti szerelmes” dalokat:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizony, nem mindenki van odáig a Valentin napért és az azt övező szívecskés, cukimacis, rózsás, szerelmes dalos, szerelmes filmes, az ellenzők szerint nyálas, a szerelmesek ünnepét éltetők szerint szívet melengető rákészülés iránt. Ha Te sem tartozol a Valentin rajongók közé, görgess tovább!

Vicces pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces pár

Persze, most minden csatorna romantikus filmet játszik, a moziba is jut némi szerelmes hangulat. A rádióadókról már ne is beszéljünk, egymást érik a szerelmetes dallamok, szövegek, a kívánság műsorokban folyvást szerelmi vallomásokat hallunk. Ha már kicsit, vagy éppen nagyon is eleged van a romantikából, hallgass olyan dalokat, melyek egyáltalán nem tartoznak a szerelmes dalok kategóriájába!:-) Nálunk a következő dallamokból áll ez a lista! És Nálad?

Beatrice: Boldog szép napok

Üllői Úti Fuck: Esküvő

Anna and the Barbies feat. Kardos-Horváth Janó: Ünnepélyesen fogadom

Bob Marley: No Woman, No Cry

Sub Bass Monster: Nincs nő, nincs sírás

Amy Winehouse: Back To Black

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...