2019.11.19. 18:59:15 18670 263

Nem tudod, mit vegyél fel karácsonykor? Itt van 5 ötlet, ami segíthet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rohamtempóban közeledik a karácsonyi szezon, és ilyenkor felmerül az ember lányában, hogy mit vegyen fel. Szerveződnek a munkahelyi karácsonyi bulik, a baráti társaságok és a családok is elkezdik szervezni az ünnepi összejöveteleiket. Ilyenkor jó, ha van hova nyúlni, és felkaphatunk egy szép, vagy éppen mókás karácsonyi darabot.

Karácsonyi ruha | fotó: sine.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi ruha | fotó: sine.hu

Családi, illetve szűk körben felvehető öltözékek

Ha nem tervezel sehova menni karácsonykor, akkor nem is nagyon szükséges túlöltözni. De azért egy alkalomhoz illő darabot felvehetsz. Ez lehet komoly, minden fényképen jól mutató, vagy lehet egy mókás karácsonyi mintás felső, amit egy évben egyszer felveszel. Egy dolog biztos: ha nem tudod, mit válassz, nézd meg a lenti javaslatokat!

  1. Ejtett vállú karácsonyi mintás nő felső: az itt található női felső egész jól néz ki minta nélkül is. A kis humoros nyomás, „Hanging with my gnomies” tökéletesen alkalmassá teszi ezt a felsőt arra, hogy családi összejövetelen, vagy éppen szűkebb baráti körben felvedd. A ruha vegyes pamutanyagból készült, ejtett vállú és elérhető a szokványos fekete, sötétkék és borvörös színekben rendelhető.
    Karácsonyi ruha | fotó: sine.huKarácsonyi ruha | fotó: sine.hu
  2. Karácsonyi ünnepi vintage mintás női ruhák: ez a poliészter női felső többféle mintával kérhető, ennek köszönhetően családi-baráti körben, de akár egy céges karácsonyi partin is felvehető. A kombinációs lehetőségek széleskörűek, nem csak a színt és a méretet, de a mintát is variálhatod! Egy egyszínű harisnyával és a ruhához illő magassarkúval remekül mutatna rajtad. Érdemes megtekinteni, itt találod!

    Karácsonyi ruha | fotó: sine.huKarácsonyi ruha | fotó: sine.hu

  3. Karácsonyi ünnepi mintás női top és kockás mintás nadrág, kétrészes ruha szett: tipikusan olyan ruhadarabot kerestünk a harmadik helyre, ami nem az ünnepre, hanem inkább az ünneplést megelőző és az utána következő pihenésre alkalmas. Ez a kétrészes karácsonyi ruha szett variálható mintás felsőket, és egy kockás nadrágot tartalmaz, amelyek tökéletesen jók arra, hogy egy forró kakaóval ledőlj a kanapéra, olvass egy kicsit, vagy megnézd a kedvenc karácsonyi filmedet! Zöld, fekete, piros és fehér színekben érhető el, a színekkel együtt más mintával.

    Karácsonyi ruha | fotó: sine.huKarácsonyi ruha | fotó: sine.hu

  4. Vintage stílusú (Hepburn-stílusú) karácsonyi digitális nyomtatott mintás dressz: ez a csinos kis darab piros színben kapható, és minden Mikulás- és karácsonyi bulira felvehető. A kék színű egy kicsit talán szolidabb, de mindenki tudja, hogy a piros a karácsony egyik fő színe. Ebben a nyomtatott mintás, elasztikus poliészter dresszben csinos, elegáns, és mégis könnyeden humoros lehetsz!

Karácsonyi ruha | fotó: sine.huKarácsonyi ruha | fotó: sine.hu
  1. Karácsonyi rajz mintás női hosszú ujjú dressz: az ötödik helyet egy újabb dressz foglalja el, amit inkább csak otthoni, családias légkörű összejövetelekre ajánlunk. Ezek az egyszínű egyberuhák se nem vagány, se nem túl szolid megjelenést kölcsönöznek, ami bőven megfelel egy szűk körben eltöltött ünnepléshez. A minták válaszhatóak, mi mindenekelőtt a fekete színt javasoljuk.
    Karácsonyi ruha | fotó: sine.huKarácsonyi ruha | fotó: sine.hu
    Ezek voltak tehát a kisebb összejövetelekre ajánlott ruhácskák és szettek. A sine.hu oldalról rendelt termékek egyébként tökéletesen megfelelnek arra, hogy évente egyszer-kétszer felvedd őket egy kis karácsonyi mókázásra. Érdemes megnézni az egyre bővülő kínálat a sine.hu-n.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...