2021.10.10. 14:20:16 7590 251

Nem mindegy, hogy csatolod! – A melltartó és a személyiségünk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan mondhatjuk, hogy minden tettünk, minden mozdulatunk a személyiségünkről árulkodik. Hogy hogyan megyünk, hogyan hordjuk a hajunkat, milyenre lakkozzuk a körmünket vagy éppen hogy hogyan kanalazzuk a levest. Talán nem meglepő, hogy az sem mindegy, hogyan csatoljuk ki vagy be a melltartónkat.

Melltartó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melltartó

Mert rengeteget elárul róluk, hogyan is rögzítjük magunkon ezt a ruhadarabot. Na most figyel!

A „lázadó”

Sokat adsz a megjelenésedre, törődsz is vele és nagyon büszke vagy rá, kedves „Én csakis elől csatolom ki/be a melltartóm”! Szép gyűjteménnyel büszkélkedhetsz, már ami a melltartókat illeti. Fontos, hogy a melltartód mindig jól álljon és jól is tartson – így vagy ezzel mindenben, ami a kinézettel, külső-belső kisugárzással kapcsolatos.

A „hátulgombolós”

Egy igazi hagyománytisztelővel és –követővel van dolgunk, amennyiben hátul csatolod ki vagy be a melltartód. Szereted a jól bevált dolgokat, nem is igazán térsz le az általad elképzelt, begyakorolt útról. Segítőkészséged legendás, senkit nem hagysz magára a bajban. Ám hiába ez a sok jóság, egyvalamitől Te magad is tartasz: a változásoktól.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...