2021.12.06. 17:47:46 8657 302

Nem ér a „Nem”-em! – 4+1 dolog, amire ne mondj nemet decemberben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hihetetlen, de újra itt egy december, egy év vége, egy karácsony, egy szilveszter. No, és persze, az ezzel járó szeretetteljes őrület: „Mit vegyek?”, „Mit főzzek?”, „Hova megyünk?”, „Mikor megyünk?”, „Jesszus, a takarítás, díszítés!”. Épp ezért is érdemes megállni egy-egy pillanatra és beiktatni néhány perc lazítást.

Karácsonyi hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi hangulat

Ha amúgy nem vagy híve a láblógatásnak, azért a decemberi pörgésben van néhány dolog, amire nem érdemes nemet mondani.

Ha december, akkor ne mondj nemet…

... egy gőzölgő forró csokira!

Mikor, ha nem most? Ugyan egész télen van varázsa ennek a finom, csokis italnak, decemberben, bekuckózva a kanapéra, karácsonyi filmet nézve azért mégiscsak más. És ha már meleg italok: ilyenkor jöhet egy bögre forralt bor is.

... egy sétára a karácsonyi fényekben pompázó városban

Kell ezt magyarázni? Ha már tavaly december 27. óta a következő fenyős ünnepet várod, akkor azért, ha még nyomokban sem tartalmazol karácsonyi hangulatot, akkor meg azért érdemes végigjárni ilyenkor a kivilágított utcát, tereket. Nincs is ilyenkor szemet gyönyörködtetőbb látvány!

... a karácsonyi dalokra!

Igen, tudjuk, ilyenkor beindul a gépezet, és a rádiók csak úgy ontják magukból a karácsonyibbnál karácsonyibb slágereket, melyek december 24-ére már a könyökünkön jönnek ki.:-) Na jó, nem! Az ünnepek után viszont olyan rossz tapasztalni, hogy eltűnnek ezek a dalok… Úgyhogy hallgasd őket, amíg lehet!

... a cuki, vagy kevésbé cuki karácsonyi filmekre

Igen, akár arra a bizonyos gyerekelhagyós, betörősre se! Elcsépelt, de biztosan hozza a karácsonyi hangulatot, ha számodra az még hiányzik!

... a sütögetésre!

Igen, tudjuk, diéta, odafigyelés! De karácsony előtt nincs is jobb a frissen sült mézeskalács illatánál, és persze ízénél! És olyan jó együtt kísérletezgetni, milyen sütik kerüljenek majd az ünnepi asztalra. Vond be a családot is a sütögetésbe, kóstolásba! Jó móka lesz!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...