2023.01.28. 13:59:26 8672 326

Nem csalás, nem ámítás, ezekkel makulátlan lesz a sütőd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, a sütőtisztítás halogatásának világrekordját már sikerült felállítanom… néhányszor. Legyünk őszinték, ez olyan „nem szeretem” feladat. Előszedni a mindenféle tisztítószereket, aztán nekiesni a „helynek”, és suvickolni, amíg a sütő újra nem csillog-villog.

Zsíros sütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsíros sütő

Az ezzel eltöltött idő mellett a sokféle vegyszer az, ami miatt az ember lánya mindig elnapolja ezt a tevékenységet. Ám ha tovább olvasol, utóbbi már nem lesz mentség, mert ajánlunk Neked néhány természetes (mód)szert a sütő megtisztítására.

  • A citromos víz csodákra képes! Tegyél egy kis vizet és citromot egy hőálló edénybe, majd tedd a 120 °C-ra felmelegített sütőbe. Hagyd, hogy a citromos gőz szépen leoldja a makacs foltokat és közben jó illatot varázsoljon a konyhádba.

  • Melegen hat! Ha sütés közben keletkezik valamilyen folt a sütő felületén, szórj rá sót, míg meleg a készülék. Ha kihűlt, egyszerűen csak töröld át a belső részt.

  • Nem csak a borostára jó! A borotvahab segíthet sütőd tisztán tartásában is! Fújd be a habbal az egész felületet, hagyd hatni egy ideig, majd töröld le a már elszíneződött habot.

  • Keverj össze vizet és sütőport úgy, hogy egy kenhető pasztát kapj. Oszlasd el a sütőben lévő odaégett pacákon, és hagyd hatni legalább 2 órát. Ha letelt az idő, nedves ronggyal töröld át az egészet.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...