2022.02.13. 08:29:42 6807 232

Nem bírod a hajlakkot? – 4+1 tipp, amitől megkedveled
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én sosem voltam egy nagy hajlakk-rajongó. Mert ragad, mert foltot hagy, mert kemény lesz tőle a haj. Meglehet, egyszerűen csak nem jól használtam ezt a készítményt. Mert, mint sok mindenben, az ördög itt is a részletekben rejlik.

Hajlakk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajlakk

Csupán néhány apróságot kell tudnod ahhoz, hogy a hajlakk ellenségből a jó barátoddá váljon!

  • Fontos a minőség! Érdemes megkeresni a számunkra megfelelő minőségű hajlakkot, hogy ne ez vegye el a kedvünket a hajlakk használatától. Fontos, hogy könnyen kifésülhető legyen, és ne nehezedjen el tőle a „lombkoronánk”.

  • Sokszor a kevesebb több! A hajvégekre, de sokszor a hosszra is elég egy leheletnyi adag a fixálóból.

  • Az adag mindig a frizura függvénye! Függ a frizura típusától, a haj hosszától, típusától az, hogy mennyi hajlakknak is érdemes a frizurára kerülnie.

  • Nem mindegy a távolság! 15-20 centiméterről érdemes a hajra fújni a rögzítőből.

  • Ha csak a rakoncátlankodókat szeretnéd rendbe tenni, abban is segíthet! Fújj egy kis hajspray-t, hajlakkot egy nagyobb púderecsetre, és ezzel húzd végig a hajadat, hogy a babahajakat, kiálló hajszálakat visszasimítsd a többi tincshez.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...