2023.10.08. 11:01:31 5280 222

Nekik is jár a wellness! – Így csobbanjanak a sminkecsetek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jó smink alapja tiszta arcbőr és természetesen a tisztán tartott sminkeszközök. Hiszen a folyamatos használat során a bőrrel érintkezve ezek is szennyeződnek, apró hámdarabkák, por bőven kerülhet, és kerül is rájuk. Úgyhogy érdemes ezeket is alkalmanként megáztatni.

Finom smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom smink

Így sokkal higiénikusabb a használatuk, és elkerülhetjük azokat a bőrhibákat, melyeket ezek a szennyeződések okozhatnak.

Ilyen egy igazi wellness csobbanás a sminkecseteidnek!

Szedd össze ezeket a „hozzávalókat”:

  • kímélő sampon, vagy babasampon

  • langyos víz

  • egy nagyobb edény a mosáshoz

  • folyóvíz

  • egy tiszta, száraz törölköző

A langyos vizet tedd az edénybe, és csepegtess bele néhány cseppet a samponból. Rakd bele az ecseteket, áztasd őket egy ideig. Ha úgy érzed, már tiszták, folyó víz alatt öblítsd ki őket, majd rakd száraz törölközőre és hagyd megszáradni őket. Havonta egyszer érdemes elvégezni ezt a műveletet.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...