2022.09.26. 11:59:49 5081 231

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

Mobiltok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mobiltok

Az elmúlt néhány évben sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a minden nap használatos eszközeink tisztítása, így természetesen a telefonunk, telefontokunk sem maradhat ki ebből a folyamatból. Szerencsére, nem nagy ördöngösség a tokok takarítása sem, csak figyelj!

  • Ha természetesség híve vagy. A fából készült tokok nagyon szépek, viszont kicsit kényesebbek takarítás szempontjából. A mosószert kerüld, meleg vagy langyos vízzel átitatott ronggyal viszont nyert ügyed lesz. Arra ügyelj, hogy a rongy tényleg csak nedves legyen, mert a túl sok nedvesség nem tesz jót az anyagnak.

  • Szintén nem árt az óvatosság! A bőrből készült tokoknál ugyancsak érdemes óvatosnak lenni, tisztítószert itt se használjunk. A nedves rongy itt is jó szolgálatot tehet, esetleg cipőkrémmel is próbálkozhatsz, ha elég bátor vagy.

  • Ha bírod a műt. A műbőr tokkal könnyebb dolgod van, itt már tisztítószert, makacsabb szennyeződés esetén egy kiszuperált fogkefét is bevethetsz.

  • Amivel könnyű dolgod lesz. A gumi- vagy szilikontok tisztítása a legegyszerűbb, elég, ha egy nedves ronggyal áttörlöd. Elszíneződés esetén készíts neki egy kellemes fürdőt némi vízből és sütőporból/szódabikarbónából. Egy teáskanál port keverj el egy tál vízben, adj hozzá egy kevés mosogatószert is, majd hagyd ebben ázni a tokot kb.2 órán keresztül.

  • A mű nem minden esetben rossz! Sőt! A műanyag tokkal szintén egyszerű dolgod van, már ami a tisztítást illeti. Némi mosogatószeres, langyos vízzel könnyen eltávolíthatod a szennyeződéseket.

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...