2018.01.07. 17:46:22 12826 380

Neked mi a kedvenced? - Hallgass zenét és légy vidám!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Abban szerintem egyet értünk, hogy január az év leghosszabb hónapja. A gyönyörű téli ünnepek már mögöttünk, a tavasz pedig olyan távolinak tűnik (hm, és igazából még távol is van:-)). Van, akinek a közelgő Valentin-nap hoz némi enyhülést, de valljuk be: hol van még az is!

Vidám hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám hangulat

Ha nem akarunk elveszni ebben a nagy téli melankóliában, kénytelenek leszünk tenni valamit ez ellen. Süssünk valami finom süteményt! De ha nincs kedvünk a konyhában bíbelődni, ugorjunk el a közeli cukrászdába és hörpöljünk fel egy nagy bögre forró csokit! Ám ha ahhoz sincs semmi humorunk, hogy kilépjünk a lakás, ház ajtaján, esetleg „kölcsönvehetünk” a gyerek/párunk mikuláscsomagjából valamit!:-) De ha szeretnénk megúszni plusz kalóriák nélkül a dolgot, keressünk zenéket, és tekerjük fel a hangerőt! A „volume gombot” szabályozni helyettetek nem tudjuk, de a jó zenékben segíthetünk! Nézzétek csak itt ezeket, ni!:-)

Bruno Mars: The Lazy Song

NEOTON & Kócbabák: Egy vidám dal

Paul Simon: You Can Call Me Al

Klippel együtt kötelező!:-)

Bobby McFerrin: Don't Worry Be Happy

Boney M.: Happy Song

Pharrell Williams: Happy

Ezt nem lehet kihagyni!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...