2020.08.03. 17:48:21 9206 299

Neked mi a kedvenc betétdalod? – Nekünk ezek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték, egy jó betétdal akár képes feldobni egy közepes filmet, és egy rosszul megválasztott zenés szerzemény is lehúzhat egy remekül megkreált filmalkotást. Jó esetben erősítik egymást, és egy idő után nincs egyik a másik nélkül.

Kedvenc filmzene - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kedvenc filmzene

Neked van kedvenced? Nálunk ezek a befutók!

Chuck Berry: Johnny B. Goode (Vissza a jövőbe)

Ugyan nem Michael J. Fox az eredeti előadó, sokunknak ő és a Vissza a jövőbe című film gitáros jelenete ugrik be, ha felcsendül Chuck Berry örök klasszikusa.

Celine Dion: My Heart Will Go On (Titanic)

Nem mondom, hogy ez minden idők legszebb szerelmes nótája, de szinte minden nőtársam nevében kijelenthetem: már az első dallamok hallatán az ábrándos tekintetű Leonardo Dicaprio jut az eszünkbe.:-)

Joe Cocker: You Can Leave Your Hat On (9 és fél hét)

A még ma is gyönyörű Kim Basinger és a plasztikai beavatkozásoknak „hála”, szépfiúságát már régen régen hátrahagyó Mickey Rourke ikonikus filmjelenete (9 és fél hét) és Joe Cocker dala szinte elválaszthatatlan.

Lady Gaga: Always Remember Us This Way (Csillag születik)

Azt hiszem, ez egy tipikusan olyan film, ami nem lenne meg ilyen remek betétdalok nélkül.

Bruce Springsteen: Streets of Philadelphia (Philadelphia)

Egy komoly témát boncolgató film és egy szenzációs filmzene. Ennél jobb párosítást el sem lehet képzelni!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...