2021.06.21. 17:54:29 9849 252

Ne öregítsd magad! – Ezekkel a szépségtippekkel csak csínján
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A különböző szépségkencék használata, szépségtrükkök, tippek segítségével igyekszünk karban tartani bőrünket, hogy az sokáig eredeti fényében tündökölhessen. Ám sokszor pont a nagy igyekezet az, amivel ártunk kinézetünknek, és ahelyett, hogy letagadhatnánk néhány évet, pont az ellenkezőjét érjük el: „nyerünk” néhány plusz évet magunknak.

Szépség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség

Hogy mikre érdemes ügyelni? No, most figyelj!

Kezdd belülről!

Ha az étkezésedre nem fordítasz kellő figyelmet, hiába minden krém, pakolás, legyen akár drogériában vásárolt, akár házilag „összekutyult”. Figyelj oda, mit, mennyit, mikor eszel, és a bőröd is hálás lesz érte.

Csak gyengéden!

A bőrradír célja az, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket – nem pedig a bőröd legfelső rétegét! Gyengéden masszírozd át az arcod a kedvenc bőrradíroddal, különös tekintettel az érzékenyebb területekre, mint ajkak, szemkörnyék. Ha itt is „bedurvulsz”, bőröd könnyebben kiszáradhat ezeken a területeket.

Csak csínján vele!

Egy jól megválasztott alapozó és púder a legjobb barátod lehet. Ám ha túl vastagon viszed fel a bőrödre, nemcsak maszkhatást érsz el, de bőröd is jobban kiszárad majd.

Ügyelj a korodra!

Vagyis inkább arra, hogy a korodnak megfelelő termékeket, krémeket használd. Illetve, hogy időben elkezd ezeket használni. Egy jó szemkörnyékápolót már a 20-as évek közepén, végén érdemes beszerezni.

Figyelj a színre!

Már ami a rúzsod árnyalatát illeti. Míg néhány évvel ezelőtt bátran felkenhetted a sötétebb színű rúzsokat is, manapság már furcsán érezd magad „benne”? Bizony, ahogy nő a korunk, úgy érdemesebb kevésbé feltűnő árnyalatú rúzst használnunk.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...