2020.07.18. 17:55:28 10291 271

Ne hibázz! – Újra a naptejhasználatról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még néhány hétig velünk van a nyár, úgyhogy nem érdemes még elraknunk a naptejet! Ám annak helyes használatára továbbra is érdemes odafigyelnünk. Legyen szó egy kis kerti munkáról, egy egész napos strandolásról, vagy bármilyen kültéri tevékenységről, a naptej használatáról nem szabad megfeledkeznünk!

Naptej - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Naptej

Elég naponta egy?

Fontos az alapos krémezés, éppen ezért nem ússzuk meg napi egyszeri bekrémezéssel! Az első napfürdő előtt mindenképpen vastagabban kerüljön fel a krém, majd napközben többször jöhet a pótlás.

Legyünk alaposak!

Ahogy már többször is említettük, a naptejen nem érdemes spórolni! Minden testrészedre kerüljön bőven, végtagokra, arcodra is. Ügyelj rá, hogy ne maradjanak ki kisebb vagy nagyobb részek, nehogy ezeken a kihagyott területeken aztán rákvörösre égj!

Az öblítésre is ügyeljünk!

Ahogy a felvitelnél ügyelni kell, hogy megfelelő mennyiség kerüljön a bőrödre, úgy lemosásnál szintén vigyázni kell, hogy alaposan leszedd minden testrészedről a naptejet. Ha marad a bőrödön, az könnyen mitesszerek, pattanások melegágya lehet.

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...