2022.08.21. 14:23:14 7081 293

Ne hagyd, hogy a véredet szívják! – Természetes módszerek szúnyogok ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha van valami, ami megkeserítheti a hangulatos, beszélgetős, borozgatós nyári estéket, az a körülöttetek zümmögő szúnyoghad, akik nem restek egyszer-egyszer belétek csípni, csak hogy ők is olthassák a szomjukat. Mondjuk, nem ártana, ha ezt valahol máshol tennék…

Szúnyogcsípés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szúnyogcsípés

Ha „kedvesen”, vagyis inkább természetes módszerekkel tessékelnéd el ezeket a huncut vérszívókat, a következő módszereket próbáld ki mindenképpen!

A szél erejével

Ha senkit nem zavar a családból, társaságból, egy jól beirányzott ventilátor csodákra képes. A pehelykönnyű repülő „fenevadak” nehezen képesek felvenni a harcot a ventilátor okozta szélviharral!

Zöldet magad köré!

Méghozzá minél illatosabbat! Ha sikerül egy illattól túltengő paradicsom, muskátli, menta vagy éppen citromfű bokor mellé leülnöd, nyert ügyed van, mert a szúnyogok messziről elkerülnek Téged!

Elő a gyufát!

És hozzá egy kis szárított zsályát is, amit ha meggyújtasz, a vérszívók nagyívben elkerülik még a környékedet is!

Játssz az illatokkal!

Elő a mécseseket, párologtatót és csepegtess bele némi olajat, mondjuk a következőkből: eukaliptusz, fahéj, ánizs, citrom, levendula, vagy a fentebb már említett zsálya, vagy citromfű. Ha bátor vagy (és persze, végeztél előtte bőrpróbát!), kenhetsz az olajból a láb és a kar hajlataiba is, hogy fokozd a hatást!

Védekezz belülről!

Ki gondolná, hogy a B1-vitamin nem csak a hajunkat, bőrünket, körmeinket varázsolja szebbé és csillogóbbá, hanem megváltoztatja a testszagunkat is, amely a szúnyogoknak nem lesz annyira nyerő.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...