2023.11.30. 12:10:00 5943 242

Ne hagyd, hogy a karácsony örömét idén is csorbítsa az “őrület”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fogyasztói advent helyett tarts az idén végre valódit! Zárd ki a magazinok, a rádiók, a plakátok és a televíziós adók ünnepi reklámjait, és ne állj be a sorba! A pénztáraknál sem. Ehelyett inkább töltsd az időt a számodra fontos emberekkel!

Kimerülten a karácsonyfa mellett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kimerülten a karácsonyfa mellett

Az ünnepi hangulat és a karácsony varázslatos napjai akkor valósulhatnak meg maradéktalanul, amikor megtanuljuk, hogyan szerezhetünk igazi örömet másoknak és maguknak is. A díszek, a fények és a zene segítik a hangulat fokozását, de az igazi forrása a lelkünkben van.

Az ünneppel járó stressz szintjének csökkentési módjairól már olvashattál, így most az ünnepi készülődési érzelmi vonalára tudunk koncentrálni. Sajnos sokszor előfordul, hogy az emberek nagyobb hangsúlyt helyeznek az ajándékozásra, mint ami szükséges. Az ajándékozás öröméről természetesen nem kell lemondanunk, de a multikban történő vásárlás helyett, ha teheted, vásárolj helyi kistermelőktől és kézművesektől! A kedves ajándékok beszerzése mellett honfitársaidat fogod támogatni azok árával.
Az ajándékozottaknak szánt - nem túlzó – ajándékok átadása mellett az ajándékok szívből történő fogadására is fordítsunk figyelmet, hiszen mások is szeretnénk látni ugyanazt az örömet, amit mi is keresünk az arcokon a tőlünk kapott ajándékok bontogatása közben.
Karácsonykor nem véletlenül hangsúlyozzák a családi együttlét fontosságát, ezért a karácsonyi készülődés közösen lesz a legszebb, még akkor is, ha szerinted csak az a tökéletes, amit te intézel el. Ugye, kedves anyukák? ;-)

Barátok a karácsonyi vásárbanBarátok a karácsonyi vásárban

Az adventi időszak heteiben a boltokba történő futkosás mellőzése remek alkalmat nyújt arra, hogy olyan számunkra kedves emberekkel is minőségi időt töltsünk, akikkel karácsony napjaiban nincs lehetőségünk találkozni.

Nagyon fontos, hogy megtanuljuk, mi miként tudunk egyensúlyt teremteni az ünnepi készülődés és az ünnepi időszak élvezete között, hogy a karácsony tényleg az ünnepről és az emberi kapcsolatok által megteremtett boldogságról szólhasson.

Áldott adventi készülődést kívánunk Mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...