2017.12.25. 14:10:18 14170 310

Ne csak boldog, mókás is legyen!:-) – Vicces karácsonyi reklámok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyebár, már mindannyian túl vagyunk a nagy karácsonyi őrület javán, a sütés-főzés nagyobb részén, az eszeveszett ünnepi evészet nagyjából felén – ezúton is tisztelet azoknak, akiknek idén (is) sikerült türtőztetniük magukat, és még nem szenvedtek bejgli és szaloncukor mérgezést!:-)

Ünnepi móka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünnepi móka

Szóval, ajándékok be- és kicsomagolva, „degeszreevészet” teljesítve, rokonlátogatás (fogadás és vendégeskedés) nagyjából „letudva”, úgyhogy a következő őrületig kicsit hátradőlhetünk és élvezhetjük a csendet. Vagy nézhetünk kevésbé megható, ám annál viccesebb karácsonyi reklámokat, hogy azért hangulatban maradjuk az ünnepi szusszanás közepette is!:-)

Ha ajándék, még egy unikornist is lehet überelni!

Így örülj az ajándéknak… minden ajándéknak!:-)

Karácsonyi klasszikus, új köntösben – avagy így zuhanyoztok Ti!:-)

Na, ezért se tartsd vissza a tüsszentést!

A Mikulás sem hiányozhat!:-)

Sajnos, neki is lehetnek nehéz napjai!:-D

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...