2024.06.19. 12:39:43 5371 167

Napsütötte hatás önbarnító krémmel, így érheted el a legjobb eredményt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az önbarnító krémek nagyszerű lehetőséget kínálnak azoknak, akik szeretnének egészséges, napbarnított bőrt elérni anélkül, hogy a nap káros UV-sugarainak lennének kitéve. Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érjük el, fontos, hogy helyesen alkalmazzuk ezeket a termékeket.

Önbarnító Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önbarnító Fotó:123rf.hu

Most bemutatjuk lépésről lépésre, hogyan használhatod megfelelően az önbarnító krémeket.

Fontos az előkészület

Hámlasztás: Használj testradírt vagy hámlasztó kesztyűt, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket. Különösen figyelj a szárazabb területekre, mint a könyök, térd és boka. Az arcod se maradjon ki, ott is használj kíméletes arcradírt.

Hidratálás: Alkalmazz könnyű hidratáló krémet a szárazabb területekre (könyök, térd, boka), hogy elkerüld a túlzott elszíneződést ezeken a részeken. Várj legalább 30 percet a hidratáló krém alkalmazása után, mielőtt elkezded az önbarnítást.

Az önbarnító krém helyes felvitele testre

Válassz a bőr típusának megfelelően: Válaszd ki azt önbarnító krémet, amely megfelel a bőrtípusodnak és a kívánt barnulási szintnek. Végezz tesztet egy kis bőrterületen, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem vagy allergiás a termékre.

Alkalmazási technika: Használj speciális önbarnító kesztyűt az egyenletes eloszlatás érdekében és a tenyerek elszíneződésének elkerülésére. Vigyél fel kis mennyiségű krémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrödbe. Az alkalmazás végén gyengéden kend át a könyöködet, térdedet és bokádat, de ezeken a területeken kevesebb krémet használj.

Az önbarnító krém helyes felvitele arcra

Az arcodra használj kifejezetten erre a területre gyártott önbarnítót, amely kíméletesebb az érzékeny bőr számára. Keverj össze egy kis mennyiséget a hidratáló krémeddel, hogy természetesebb hatást érhess el.

Száradás és utókezelés

Száradási idő: Hagyd, hogy a krém teljesen beszívódjon és megszáradjon, mielőtt felöltöznél. Ez általában 10-15 percet vesz igénybe, de a pontos időtartamot a termék használati utasítása szerint tartsd be. Viselj laza, sötét ruházatot a száradási idő alatt és után, hogy elkerüld a foltokat és elszíneződéseket.

Kerüld a vízzel való érintkezést: Kerüld a zuhanyozást, izzadást vagy úszást legalább 6-8 órán keresztül, hogy a barnító hatás teljesen érvényülhessen.

”Karbantartás” és ismétlés

A barnaság megőrzése érdekében naponta használj hidratáló krémet, hogy a bőröd ne száradjon ki és ne kezdjen hámlani. Ismételd meg az önbarnítást 3-7 naponta, a kívánt színtől és a termék tartósságától függően. Az újbóli alkalmazás előtt mindig végezz könnyű hámlasztást.

További tippek

A színezett önbarnítók azonnal látható színt adnak, így könnyebb egyenletesen felvinni őket és elkerülni a foltokat. Alkalmazás után azonnal moss kezet szappannal és vízzel, különösen az ujjaid között és a körömágyaknál, hogy elkerüld az elszíneződést. Az arc és a test különböző színű lehet, ezért használj külön terméket az arcra és a testre.

Az önbarnító krémek helyes használata némi gyakorlatot igényel, de a megfelelő előkészülettel és technikával gyönyörű, természetes hatású barnaságot érhetsz el anélkül, hogy károsítanád a bőrödet a napozással. Próbáld ki ezeket a tippeket, és élvezd a ragyogó, egészséges megjelenést egész évben!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...