2018.06.10. 17:47:57 11332 337

Napi cukiság! – Mert akkor is a gyerekek a legnagyobb nevettetők!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közhelyesnek tűnik a fenti állítás, de nagyon is igaz. Tapasztalom ezt a 2 éves nagyfiunkon is, akinek bizony már most sem kell egy jó poénért a szomszédba mennie. És hogy tud nevetni saját magán, illetve a saját viccein! Szerencsére, nem ússzuk meg a napokat egy-egy kiadós nevetés nélkül!

Nevető kisgyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevető kisgyerek

Persze, már a legapróbbaknak sem kell sokat tenniük azért, hogy mosolyt csaljanak a családtagok, barátok, ismerősök arcára. Elég egy grimasz, egy jól irányzott gügyögés, és máris együtt nevetünk a kis huncutsággal! Íme, néhány bizonyíték erre! Jó nevetgélést!:-)

További youtube-videók itt és itt, ahol fel is iratkozhatsz a csatornákra.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink