2018.06.25. 13:43:21 25746 303

Nagyon „baba”, de nagyon idegesítő – Mit tegyünk a babahajjal?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akad, akit egyáltalán nem zavar, viszont a többség általában nem nagyon tud mit kezdeni, sőt, egyenesen idegesítik az apró, a többihez képest sokkal rövidebb, sokkal gyengébb hajszálak. Főként a homloknál zavaróak, de fül mellett, vagy a tarkón növő kis pihék sem örvendenek túl nagy népszerűségnek.

Babahaj a tarkón - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babahaj a tarkón

Nekem is volt, vagyis van, és bevallom, én elkövettem a legnagyobb bűnt vele, ellene, amit csak lehet: mindig visszavágtam. Egyetlen mentségem, hogy szakértői tanácsra jártam el így. Lehet, mégsem volt olyan nagy a szakértelme az illetőnek…

Mi legyen a sorsuk ezeknek az apróságoknak?

Hát, akkor a vágás az tiltott dolog. De szerencsére, ezen kívül is van megoldás erre a problémára!

Ha védenéd!

Hajszárításkor, hajvasaláskor soha nem feledkezz meg valamilyen hővédő terméket a hajadra tenni! Az apró, új szálaknak talán még fontosabb ez a védelem, oda is jusson pár csepp!

Ha formáznád!

Szerencsére, erre is van megoldás, és még csak nem is kell semmi ördöngösre gondolnod!

Ha a szemöldökök is formázod…

… akkor használhatod a babahajak eligazítására is ezt a szemöldökformázó géledet! Kenj belőle a rakoncátlan tincsekre, és igazítsd őket neked megfelelően úgy, hogy ne álljanak erre meg arra. Persze, csak csínján az adagolással, nehogy túl mű legyen a végeredmény!

Mire jó a fogkefe?

Persze, ebben az esetben a használt szóba sem jöhet, csakis vadiújat használhatsz, hogy formázd, fésüld vele a kiálló hajacskákat. Tegyél rá valamilyen hajformázót, hogy tartós legyen az eredmény.

Nincs otthon fogkeféd? Sebaj!

Akkor megteszi egy kiszuperált, természetesen alaposan megtisztított szempillaspirál-kefe is! Ezt is ugyanúgy kend be, fújd be az általad jónak ítélt hajfixálóval és már indulhat is az apró hajacskák formázása. A homlokon lévőket például hátrafelé érdemes simítani.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.

Lassan járj, tovább élsz! - A lassítás művészete

Hurry sickness (“sietés betegség”). Ez az angol kifejezés a sietést mint modernkori „betegséget” állítja elénk, noha nem tartozik a szorosan vett tényleges egészségügyi vagy mentális rendellenességek körébe. Mindennek ellenére nem hagyható figyelmen kívül, hiszen a „rohannom kell” üzemmód folyamatossá válása jelentős mértékben átrendezheti és átminősítheti az élet számos területét. Továbbá nem mentes a feszültségtől és aggodalomtól sem, így nagy a lehetősége annak, hogy nem tudjuk kihozni a legjobbat a pillanatokból. Hogyan változtathatunk ezen?

Pótold a folyadékot finom gyümölcsökkel!

A nyár a rövid szoknyák, csini fürdőruhák mellett még a következőről szól: a megfelelő folyadékpótlásról! Habár minden évszakban nagyon fontos, a forró hónapokban sajnos muszáj erre még nagyobb figyelmet fordítani, hiszen a hőségriadók jönnek és mennek, nem egyszer az egészségünk a tét!