2018.06.25. 13:43:21 22820 302

Nagyon „baba”, de nagyon idegesítő – Mit tegyünk a babahajjal?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akad, akit egyáltalán nem zavar, viszont a többség általában nem nagyon tud mit kezdeni, sőt, egyenesen idegesítik az apró, a többihez képest sokkal rövidebb, sokkal gyengébb hajszálak. Főként a homloknál zavaróak, de fül mellett, vagy a tarkón növő kis pihék sem örvendenek túl nagy népszerűségnek.

Babahaj a tarkón - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babahaj a tarkón

Nekem is volt, vagyis van, és bevallom, én elkövettem a legnagyobb bűnt vele, ellene, amit csak lehet: mindig visszavágtam. Egyetlen mentségem, hogy szakértői tanácsra jártam el így. Lehet, mégsem volt olyan nagy a szakértelme az illetőnek…

Mi legyen a sorsuk ezeknek az apróságoknak?

Hát, akkor a vágás az tiltott dolog. De szerencsére, ezen kívül is van megoldás erre a problémára!

Ha védenéd!

Hajszárításkor, hajvasaláskor soha nem feledkezz meg valamilyen hővédő terméket a hajadra tenni! Az apró, új szálaknak talán még fontosabb ez a védelem, oda is jusson pár csepp!

Ha formáznád!

Szerencsére, erre is van megoldás, és még csak nem is kell semmi ördöngösre gondolnod!

Ha a szemöldökök is formázod…

… akkor használhatod a babahajak eligazítására is ezt a szemöldökformázó géledet! Kenj belőle a rakoncátlan tincsekre, és igazítsd őket neked megfelelően úgy, hogy ne álljanak erre meg arra. Persze, csak csínján az adagolással, nehogy túl mű legyen a végeredmény!

Mire jó a fogkefe?

Persze, ebben az esetben a használt szóba sem jöhet, csakis vadiújat használhatsz, hogy formázd, fésüld vele a kiálló hajacskákat. Tegyél rá valamilyen hajformázót, hogy tartós legyen az eredmény.

Nincs otthon fogkeféd? Sebaj!

Akkor megteszi egy kiszuperált, természetesen alaposan megtisztított szempillaspirál-kefe is! Ezt is ugyanúgy kend be, fújd be az általad jónak ítélt hajfixálóval és már indulhat is az apró hajacskák formázása. A homlokon lévőket például hátrafelé érdemes simítani.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Fogyni szeretnél? Hiba kihagyni a vacsorát!

Vékonynak lenni - azzá válni, majd annak maradni - nem könnyű feladat. Életmódváltás nélkül elképzelhetetlen a siker: Edzés, amibe beletartozhat az is, hogy a lépcsőzést használjuk a lift használata helyett, diétás étrend tartása, még akkor is uralkodni magadon, amikor a kedvenc ételedet látod magad előtt. Rengeteg mindent be kell tartani ahhoz, hogy karcsúsodhassunk, azonban a koplalás ennek nem része!

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Szeplők – Mítoszok és ami mögötte van 2.

Szeretjük, vagy sem, ha hajlamosak vagyunk kialakulásukra, akkor bizony nem sokat tehetünk a szeplőink ellen. Sajnos, vagy nem sajnos, de meg kell őket szeretnünk. Ha ismered őket, talán könnyebben a szíved csücskeivé vállnak, úgyhogy nem árt tisztázni néhány róluk keringő pletykát.