2018.06.25. 13:43:21 22088 301

Nagyon „baba”, de nagyon idegesítő – Mit tegyünk a babahajjal?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akad, akit egyáltalán nem zavar, viszont a többség általában nem nagyon tud mit kezdeni, sőt, egyenesen idegesítik az apró, a többihez képest sokkal rövidebb, sokkal gyengébb hajszálak. Főként a homloknál zavaróak, de fül mellett, vagy a tarkón növő kis pihék sem örvendenek túl nagy népszerűségnek.

Babahaj a tarkón - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babahaj a tarkón

Nekem is volt, vagyis van, és bevallom, én elkövettem a legnagyobb bűnt vele, ellene, amit csak lehet: mindig visszavágtam. Egyetlen mentségem, hogy szakértői tanácsra jártam el így. Lehet, mégsem volt olyan nagy a szakértelme az illetőnek…

Mi legyen a sorsuk ezeknek az apróságoknak?

Hát, akkor a vágás az tiltott dolog. De szerencsére, ezen kívül is van megoldás erre a problémára!

Ha védenéd!

Hajszárításkor, hajvasaláskor soha nem feledkezz meg valamilyen hővédő terméket a hajadra tenni! Az apró, új szálaknak talán még fontosabb ez a védelem, oda is jusson pár csepp!

Ha formáznád!

Szerencsére, erre is van megoldás, és még csak nem is kell semmi ördöngösre gondolnod!

Ha a szemöldökök is formázod…

… akkor használhatod a babahajak eligazítására is ezt a szemöldökformázó géledet! Kenj belőle a rakoncátlan tincsekre, és igazítsd őket neked megfelelően úgy, hogy ne álljanak erre meg arra. Persze, csak csínján az adagolással, nehogy túl mű legyen a végeredmény!

Mire jó a fogkefe?

Persze, ebben az esetben a használt szóba sem jöhet, csakis vadiújat használhatsz, hogy formázd, fésüld vele a kiálló hajacskákat. Tegyél rá valamilyen hajformázót, hogy tartós legyen az eredmény.

Nincs otthon fogkeféd? Sebaj!

Akkor megteszi egy kiszuperált, természetesen alaposan megtisztított szempillaspirál-kefe is! Ezt is ugyanúgy kend be, fújd be az általad jónak ítélt hajfixálóval és már indulhat is az apró hajacskák formázása. A homlokon lévőket például hátrafelé érdemes simítani.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.