2018.06.02. 14:22:40 9226 274

Nagy utazás, kis pénzből! – Mit tegyél, ha nyakadba vennéd a világot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mondjuk, indulj útnak? Ja, hogy ennek több akadálya is van? Például a munkád, nem léphetsz le csak úgy. Ha pedig már családod is van, nekik sem mondhatod, hogy „Sziasztok, elléptem egy hétre, vagy kettőre, oldjatok meg mindent!”. No, meg az ember pénztárcája sem mindig partner ebben!

Olvasás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olvasás

Pedig milyen jó lenne néha nyakunkba venni a várost, a környéket, a szomszédos, vagy távolabbi országok valamelyikét és jönni meg menni, utazgatni, sokfélét látni, hallani, érezni. Új ízeket kóstolni, új illatokat szagolni. Feltöltődni egy kicsit, energiával, élettel.

Ha az elindulás, kirándulás, utazás akadályokba ütközik…

Akkor segíts magadon, és utazz fillérekből úgy, hogy szinte egy kilómétert sem teszel!

Elő a könyvekkel!

Kalandozz képzeletben a világ bármely tájára kedvenc, vagy éppen még soha nem olvasott könyved segítségével! Válassz olyan példányt, ami valamilyen egzotikus, távoli országban játszódik!

Ha inkább „csak” néznél…

Remek filmek közül is válogathatsz, ha a világ egy másik tájára vágynál! Huppanj le a kanapéra, indítsd el a kiválasztott filmremeket és utazz!

Ha nem kenyered a kanapén heverészés!

Inkább az aktív pihenés híve vagy? Akkor a zene lesz a Te világod! Nem egy egzotikus helyen játszódó videóklip készült az évek folyamán, keress rájuk, hallgass, táncolj és utazz közben!:-)

Utaznál? Irány a konyha?

Egy kis tengeri herkentyűre vágynál? Esetleg valami fincsi olasz ételre? Vagy befalnál egy jó kis hamburgert? No, akkor irány a bolt, aztán a konyha, és készítsd el! Akár az ételek segítségével is eljuthatsz a világ bármely pontjára!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...