2019.04.28. 11:00:37 9489 297

Nagy cipőszárítási kisokos! – Tippek, hogy könnyebben száradjon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt tudjuk, hogy kell a földnek, növényzetnek az eső, de a cipőnknek egyáltalán nincs rá szüksége. No, nem mintha ez esőkomát érdekelni, ő aztán a földre hulla, pocsolyában egyesülve áztatja el lépőinket. De nincs mit tenni, a vizes cipő problémáját nekünk kell megoldani!

Száraz cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz cipő

Ám néhány tippek azért adunk, amivel megkönnyíthető a száradás folyamata!

Lógasd fel!

A vizes cipőt a fűzőjénél fogva lógasd fel és úgy szárítsd!

Elő az újsággal!

Hogy előbb, könnyebben száradjon a vizes cipő, gyűrj össze pár darab újságpapírt és tedd a nedves lépőbe. A papír magába szívja a nedvesség egy részét!

El a kezekkel a hajszárítótól!

És a fűtéstől is! Vagyis ne tedd a radiátorra, fűtőtestre a vizes cipőd, különösen, ha bőrcipőről van szó. Kellemetlen tapintásúvá válhat annak anyaga.

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.