2019.04.28. 11:00:37 9671 298

Nagy cipőszárítási kisokos! – Tippek, hogy könnyebben száradjon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt tudjuk, hogy kell a földnek, növényzetnek az eső, de a cipőnknek egyáltalán nincs rá szüksége. No, nem mintha ez esőkomát érdekelni, ő aztán a földre hulla, pocsolyában egyesülve áztatja el lépőinket. De nincs mit tenni, a vizes cipő problémáját nekünk kell megoldani!

Száraz cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz cipő

Ám néhány tippek azért adunk, amivel megkönnyíthető a száradás folyamata!

Lógasd fel!

A vizes cipőt a fűzőjénél fogva lógasd fel és úgy szárítsd!

Elő az újsággal!

Hogy előbb, könnyebben száradjon a vizes cipő, gyűrj össze pár darab újságpapírt és tedd a nedves lépőbe. A papír magába szívja a nedvesség egy részét!

El a kezekkel a hajszárítótól!

És a fűtéstől is! Vagyis ne tedd a radiátorra, fűtőtestre a vizes cipőd, különösen, ha bőrcipőről van szó. Kellemetlen tapintásúvá válhat annak anyaga.

Forrás: www.haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...