2017.12.10. 17:48:43 19112 332

Na, akkor hangolódjunk!:-) – Vicces karácsonyi videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már decembert írunk, lassan az összes gyertyát meggyújtjuk az adventi koszorúnkon, az ajándékokat beszereztük - de legalábbis fejben már elterveztük, kinek mit is veszünk, és azt is tudjuk, melyik délelőtt, vagy „féldélelőtt” rohanunk majd végig a városon, hogy megvegyük őket.:-) De valahogy még mindig nem kaptuk el azt a bizonyos (karácsonyi) fonalat.

Vicces karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces karácsony

Hangolódni kellene, de a rohanó hétköznapok, a még gyorsabban elillanó hétvégén valahogy nem engedik. Na jó, néha azért elkalandozik az ember, mert hát a rádióadók ontják magukból a karácsonyi dalokat, a TV-ben pedig már fel-feltűnik Kevin is, aki nélkül ugye már jó pár éve nincs karácsony. De ahogy jön az áhítat, úgy el is múlik.

De mégis, mit tegyünk?

Mondjuk, hangolódjunk karácsonyi videókkal az ünnepre! Vicces karácsonyi videókkal! És közben nevessünk nagyokat!:-) Jó szórakozást!:-)

„Vigyááázz, dől a faaa!” és társai

Azért a Mikulásnak sincs könnyű dolga, no!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...