2019.11.21. 17:59:48 8946 260

Munkahelyi vagy házibuli? Hangolódj házi készítésű koktélokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Íme, itt van az év várva várt része, amikor 11 hónapnyi hajtás után a munkahelyi közösségek, és a baráti társaságok kicsit ellazulhatnak végre. Az ünnepi partik ütős részét pedig a kiütős alkoholos italok jelentik. A batyus bálokon káprázatos ruhánkon kívül saját keverésű koktéljainkkal zsebelhetjük be a legnagyobb dicséreteket.

karácsonyi koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com karácsonyi koktél

Azért, hogy a koktéljaink egyszerre legyenek mutatósak és finomak is, használjunk hozzájuk sok-sok gyümölcsöt!

„Áfonyás pezsgés”

Hozzávalók:

  • hűtött prosecco habzóbor vagy pezsgő
  • áfonyás vodka
  • szárított áfonya

Töltsük meg a pezsgőspoharat bő háromnegyedig pezsgővel, majd a tetejére töltsük rá az áfonya lével ízesített vodkát és végezetül potyogtassunk bele egy negyedmaréknyit a szárított gyümölcsből.

„Téli grapefruit”

Hozzávalók:

  • ¾ rész vodka
  • ¾ rész grapefruit ízesítésű vodka
  • 3 rész almabor
  • grapefruit és fahéj a díszítéshez

Egy jéggel töltött vodkás pohárba adjuk hozzá a folyékony hozzávalókat, ezután röviden keverjük meg az italt. A pohár szélét díszítsük egy háromszög alakúra vágott grapefruit gerezddel, míg a fahéj rudat állítsuk bele a pohárba.

„Bögrés whiskey”

Hozzávalók:

  • 1 ½ rész skót whiskey
  • 4 rész forró tea
  • ¼ rész citromlé
  • ½ rész mézszirup

A koktélt az összes hozzávaló egymáshoz vegyítésével hozzuk létre, és meghökkentő módon - de a téli időszakhoz illően - forró csokihoz való bögrékben tálaljuk. Díszíthetjük 1-1 karika citromszelettel és fahéjjal.

Bármilyen ízletesek is, a parti hevében is illik tartani a mértéket! :)

Forrás: entrepreneur.com/slideshow/324249

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jól jön egy kis segítség? 10 reményteljes gondolat a mentális tarsolyodba

Olykor-olykor ránk virradnak olyan napok, melyeket hála helyett inkább a fejünkre húzott paplan mozdulatával köszöntünk. Megtépázottnak, alulmotiváltnak és szellemi-fizikai erőtől fosztottnak érezzük magunkat. Szerencsére több jó hírünk is van ilyen helyzetek, amelyek kellő pszichikai munícióval látnak el bennünket ahhoz, hogy erőt merítsünk a „továbbiakhoz”.

Franciaországban egyre több a száz év feletti ember

Egyre több száz év feletti ember él Franciaországban, és megjelent egy új korcsoport, a "szuperszázasoké", amelybe azok tartoznak, aki 110 év felettiek - derül ki a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézetének (INED) egy szerdán közzétett tanulmányából.

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?