2015.05.11. 10:11:11 5961 201

Most nézzétek meg őket: a néptánc dögös és imádja a közönség!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismét bemutatkozott a magyar virtus Nagy-Britanniában, a Fricska elnevezésű néptánc trió hagyományos és modern elemekből álló verbunk táncot mutatott be - de a táncszakértők javítsanak ki, ha tévednék - és a zsűri valamint a közönség egyaránt odáig volt érte. Ahogy mi is!

Fricska néptánc trió a Britain's Got More Talent 2015-ben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fricska néptánc trió a Britain's Got More Talent 2015-ben

Hajrá Magyarország!

Ami itthon megszokott, az a világ egy másik táján fenomenális. Természetesen a tehetségükhöz nem fér kétség, és talán újra népszerű lesz a fiatalok körében is a néptánc!

A Britain's Got More Talent tehetségkutató műsorban az Attraction 2013-as győzelme után, 2015-ben is jó eséllyel indulnak a magyarok.

Az Attraction 2013-as nyertes előadása

Reméljük átadják a győztes receptet a Fricska triónak is. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...