2020.06.14. 17:59:21 12348 327

Mivé nem lettem a karantén alatt?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

E mögöttünk lévő jó pár, bezártsággal, korlátozásokkal töltött hét után azt hiszem, éppen itt az ideje, hogy levonjuk a következtetéseket. Milyen érzelmi, lelki pluszokkal és mínuszokkal zártuk az elmúlt időszakot. Vajon jobbak lettünk? Kellett egyáltalán jobbá válnunk?

Korona - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Korona

Van, aki maximálisan ki tudta használni ezt az otthonmaradós időszakot, míg más annak örül, hogy a túlélte. A család még egyben, a gyerekek is kibírták valahogy, a párunkkal való kapcsolatunk sem sínylette meg különösebben ezt a néhány hetet. Hab a tortán, ha mi magunk is kibírtuk ép ésszel!

Vannak területek, amin minden igyekezetem ellenére sem sikerült javítanom. Neked voltak ilyenek?

Nem lettem Martha Steward, Gordon Ramsay, szóval mesterszakács:-)

Tény, hogy többet főztem, és szerintem változatosabban is a bezártság ideje alatt, viszont nagy dolgokra most sem vállalkoztam. Nálam nem készült kovász, viszont annál több élesztő fogyott. Alkalmanként hajlamos voltam szemet hunyni a diétám felett, és megenni azt, ami éppen jól esik.

Nem lettem szuperanya

Nem mintha eddig is pályázhattam volna erre a címre, de nem is különösebben zavart, hogy a világ mit gondol az én vélt vagy valós jó anyaságomról. Azt már eddig is tudtam magamról, hogy nekem már a türelem osztásakor sem volt elegendő türelmem kivárni, hogy kapjak belőle egy nagy adagot, de ez a tulajdonságom most felerősödött.:-) Néha nem volt egyszerű sem a gyereket, sem a családot, de legfőképpen magamat egyben tartani. Voltak szétcsúszós napok, na. De kinél nem?:-)

Nem lettem szuperfeleség

No, mondjuk ezt eddig is tudtam. Talán nem szép dolog bevallani, de nekem néha nagyon jól tud esni, hogy kiszakadjak a mindennapokból, a feleség, anya szerepből, és lelépjek a barátnőimmel egy este néhány órára, beszélgetni, röhögcsélni. Vagy mondjuk, elmenjek mozogni egy teljes órácskára, akár hetente többször is (pontosan: heti kétszer). A vacsorára általában hideget ettünk, főzni is csak kétnaponta főztem karantén idején is. És nem mindig volt akkor türelmem a férjemhez, amikor kellett volna.

Ismét nem lett hatkockás a várandós pocakom

Amikor a még csak terveztük második gyerkőcöt, megfogadtam, hogy ezt a várandósságot majd milyen aktívan töltöm, jöhetnek a jógán kívül más, erősebb sportok is. Hát, nem így lett. Egyéb egészségügyi okok miatt sem, de az otthon maradás sem segített a témán. De igazából a négyéves nagy fiam azért csak-csak tartott nekem személyi edzést, még kérés nélkül is.:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...