2020.12.17. 14:22:36 6889 183

Mit vegyek az anyukámnak? – Ötletek karácsonyra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közelednek az ünnepek, az ügyesebbek már végére értek a karácsonyi bevásárlólistának. A kevésbé ügyesek viszont még csak most találják ki, vagy éppen gondolkoznak, kinek mit is szeretnének. Ha ezzel segíthetünk, íme, néhány „anyás ajándék”.

Karácsonyi apró ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi apró ajándékok

Ennek biztos örülni fog bármelyik édesanya!

Szépségápolás termék

Elcsépeltnek tűnik, de tuti befutó, pláne, ha nincs is jobb ötleted! Egy szuper arckrém, arcpakolás, különleges testápoló biztos nyerő ajándék lesz. Vagy! Vásárolhatsz neki egy szuper kozmetikai kezelést a kedvenc kozmetikusánál.

Az örök!

Ékszert ajándékozni sem újkeletű dolog, ám mindig beválik. Lehet az egy nyaklánc, egy medál, karkötő. Sőt, vond be a gyerkőcöt is, és kapjon a nagymama egy eredeti és egy gyerkőc által készített terméket!

Hogy mindig kéznél legyen!

Praktikus és egyben szép ajándék lehet egy szép toll, amibe belegravíroztatsz egy szép idézetet. Vagy elég egy „Boldog karácsonyt!” felirat is, a nevekkel. Örök emlék lesz, ami ráadásul nagyon praktikus, hiszen mindig kéznél van, ha szükség van egy írószerszámra!

Ötlet: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...