2015.08.23. 11:13:52 11330 211

Mit tegyél, ha „nyikorog” a cipőd?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha vicces, ám többször inkább kellemetlen érzés, ha már messziről hallják a lépteid. A nyikorgó cipődről már a folyosó másik végén tudja mindenki, hogy bizony Te közeledsz. Ha nem szeretnéd elárulni magad már kilométerekről, vagy egyszerűen zavar a nyikorgás, próbáld ki ezt az egyszerű tippet!

Nyikorgó cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyikorgó cipő

Könnyű „orvosság”

A nyikorgó cipő, illetve cipőtalp problémája könnyedén megoldható. Csak egy (akár patikában, esetleg orvos ismerősnél is beszerezhető) fecskendőre és egy kis salátaolajra van szükségünk. A fecskendő segítségével spricceljétek bele az olajat a cipő talpába, oldalra, előre is. Ha még mindig nyikorogna a lábbelink, a folyamatot meg lehet ismételni. Ha sikerült, jönnek a pihe-puha léptek!:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...