2022.04.24. 17:57:49 8625 254

Mit érdemes tudni a bika csillagjegyről?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldog születésnapot a bika csillagjegyűeknek! A bika jelmondata: „Járt utat a járatlanért el ne hagyd!” A bika jegyű embereknek a személyisége elbűvölő és érzelem orientált. Számukra fontos a béke, a megfontoltság, az állhatatosság és a kitartás. Április 20. és május 21. között születtek, a jegyüket a Vénusz uralja, amely a legfényesebb égitestek közé tartozik. Vajon ez a csodálatos bolygó milyen tulajdonságokkal ruházza fel e jegy szülötteit? Mit érdemes tudni a bika jegyű emberekről?

Bika - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bika

Tudtad, hogy a bika zodiákus az északi égbolt egyik legszebb és leghatalmasabb csillagképe? Több egymástól elkülöníthető csillagképből áll.

Pozitív tulajdonságai

A bika fő motívuma a szeretet, a szerelem és az együttérzés. Ebből adódóan a család számára szent és sérthetetlen. Ha egy bika azt mondja neked, hogy szeret, nos abban maximálisan biztos lehetsz. Nincs az a nehéz helyzet, amelyben nem számíthatsz a jelenlétére. Ő egyszerűen szükségét érzi a támogatásnak. Még annak ellenére is, ha megsebzed és igazságtalanul bánsz vele. A szeretetének lojalitása valóban nem ismer határokat. Még annak ellenére sem fog a hátad mögött beszélni rólad, ha végtelenül megbántottad őt, sőt!

A szemedbe mondja, ha valami rosszul esett neki. Mivel az alapelvei közé tartozik a szeretet megnyilvánulása, ezért szereti megmutatni mindezt úgy, hogy megnevetteti a körülötte lévőket. Bizonyos értelemben véve bohócok, de a humor az egyik legjobb kifejezési eszközük a bika csillagjegyű embereknek. Természetesen a humorukon kívül, a legkiválóbb kényeztető mesterek hírében is állnak. Nem feltétlenül anyagi dolgokban mérhető tulajdonság ez, inkább apró gesztusokban, figyelmességekben nyilvánul meg mindez. A belső értékük sokszor párosul külső szépséggel a Vénusz bolygónak köszönhetően, de azért az eszességükről is híresek a bika jegy szülöttei. Ne feledd, egy bika észjárása lassúnak tűnik, de a memóriája irigylésre méltó.

Amiért jobb óvakodni tőle

Azt mondják a bika temperamentumáról, hogy olyan, mint a májusi időjárás. Szelíd, de hirtelen viharok jelentkezhet. A váratlannak vélt dühkitörések nála mikor következhetnek be? Erre a kérdésre a válasz röviden csak ennyi: Óvakodj a türelmes ember haragjától! Sokáig nyel egy bika jegyű ember, de ha elfogy a „béketűrése”, akkor nem ismer se embert, se istent. Elementáris erővel elgázol, felöklel és földbe tipor.

Tényleg úgy viselkedik, mintha egy vörös posztót lóbálnál előtte. Bár nem haragtartó, de ha megbántottad biztos lehetsz abban, hogy lelkiismeret furdalásod lesz tőle. Érdemes kerülni azt, hogy féltékennyé tedd. Semmi mást nem érsz el vele, csak annyit, hogy elveszti az érdeklődést irányodba. Alapból is egy birtokló személyiség, talán vetekszik a skorpióval. Így inkább kerüld az efféle játszmákat vele szemben. Leginkább azért is, mert egy elég makacs teremtéssel van dolgod. Ha meg akarod mondani neki, hogy mit csináljon, biztos lehetsz benne, egyértelműen az ellenkezőjét fogja tenni. Ő tudja mit akar, nehéz eltántorítani e jegy szülöttét az elképzeléseitől. Arról nem beszélve, hogy sohasem fogod tudni mi zajlik egy bika fejében. Ők képesek megalkotni a saját univerzumukat, és egy cseppet sem érdekli őket az, hogy ezt nem érted meg.

Forrás: mindenamiasztrologia.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...