2020.09.10. 17:49:18 10238 295

Mire jó egy 3D-s toll? – Ebből a videóból kiderül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Története nem is olyan régen, még 2012-ben kezdődött, azóta pedig töretlen a népszerűsége. Fontos szerepet kapott a tudományos és a hétköznapi életben is a 3 D-s toll. A lenti videóban érdekes felhasználását, alkalmazását láthatjuk ennek a szuper kis eszköznek.

3D toll - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 3D toll

Egyszerű, hétköznapi dolgokat is könnyedén kijavíthatunk vele, de apró dísztárgyak is készülhetnek a 3 D-s toll segítségével. Íme!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...