2022.12.04. 17:53:17 8489 302

Mire jó a ragasztópisztoly? – Színes, érdekes, egyedi ötletek ragacsos rudakkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az igazán kreatívok, otthon mindent IS elkészítők már bizonyára ragasztópisztollyal, kreatív ötletekkel, egyéb hozzávalókkal felszerelkezve várják az év utolsó hónapját, hogy idén is valami széppel, egyedivel lepjék meg szeretteiket a közelgő ünnep alkalmával.

Ragasztópisztoly - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ragasztópisztoly

A kevésbé ügyesek viszont inkább beszerezik valamilyen üzletben az idei év dekorációját, ajándékait, és meglehet, nagyon még a ragasztópisztollyal sem boldogulnának. (Khm… jelen!:-)) Apropó, ragasztópisztoly! Tudtad, hogy nem csak dekorációs elemek rögzítéséhez használhatod? Készíthetsz a segítségével akár fülbevalót, karkötőt, nyakláncot, feliratot a pólódra, dugót az üvegbe és még vagy 1000 féle dolgot. Nézd meg ezt a videót, és láss csodát, mi minden szépség, „hasznosság” születhet egy-egy ragasztópisztolyos kalandból!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...