2023.04.30. 09:00:30 6583 247

Mire jó a radírgumi? – Folttisztítás mesterfokon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Apró, de annál hasznosabb eszköz a radír. Talán az első olyan tárgy, amit az iskolás éveinkben értékelni tudunk. Hipp és hopp, eltünteti a hibákat, amiket vétettünk és máris tiszta lappal, vagyis tiszta laprészlettel indulhatunk tovább. Sőt, a radír ennél sokkal-sokkal sokoldalúbb találmány.

Radír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Radír

Mert nem csak diákként lesz hasznos számodra ez a darabka gumi, hanem felnőtt létedet, háziasszonyi életedet is megkönnyítheti. Csupán két esetet mondunk, amikor is ez az apróság nagy segítségünkre lehet.

Foltok a padlón

Bizony, nem kellemes, ha bármi foltot hagy a padlód, és ezeket semmilyen csodaszer nem képes eltávolítani. Lássuk, mikor hívhatjuk segítségül a radírgumit!

  • Az a bizonyos bútortologatás… Veled is előfordult már, hogy egy bútordarabot szerettél volna áthelyezni a szobában, ám nem csak a bútor kapott új helyet, hanem egy, a szekrény/ágy által húzott csík is a padlón? Próbáld meg egyszerűen kiradírozni az éktelenkedő foltot.

  • Az a fránya cipő… Ne mondd, hogy Te soha nem próbáltál meg csíkot húzni a tornacipőddel a parkettára? Na, ugye, hogy igen! Ne légy naiv, a mai fiatalok sem hagyják ezt ki – csak ezt már Neked kell feltakarítani. Szerencsére, radírral ez a folt is könnyen eltávolítható.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...