2023.05.20. 11:59:20 5798 212

Mindjárt jön! – Hozd magad nyári hangulatba!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de tavasz végén, nyár elején rámtör a „És újra itt van!” érzés - aztán egy szempillantás, és ősz elején valami hasonlót érzek, „Már megint itt van!” felkiáltással. De ne szaladjunk ennyire előre, még előttünk egy hosszú, forró nyár! Hangolódjunk!

Nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyár

Nem érzed még a nyári „fílinget”? Hát akkor uccu neki, hangolódj, mi mutatunk néhány szuper tippet ehhez!

Bújj színesbe!

Elő a színes rucikkal, jöhetnek a kék, zöld, lila, rózsaszín, illetve ezek különféle árnyalati! És nem kell, hogy csak a felsők, nadrágok, kabátok öltözzenek „szivárványba”! Mi lenne ha idén a fehérneműid is színpompásak lennének? Hidd el, egy vidám hangulatú bugyi és melltartó feldobja majd a napodat és a napos évszakra hangol majd!

És még mindig a színek!

Az olyan jó, hogy végre, végre és végre, itt vannak a finom és nem utolsó sorban színes gyümölcsök, amikből remek salátát készíthetsz, vagy befalhatsz 1-1 darabot reggelire, ebédre, vagy éppen vacsorára.

Elő a virágokkal!

Ha olyan szerencsés vagy, hogy egész évben szép, zöld szobanövények vesznek körül, mert szépen gondozod őket, akkor azért, ha pedig nem vagy túl szerencsés a dísznövények terén, akkor pedig azért érdemes néhány csokor tulipánnal, egyéb színes virággal feldobni az otthonodat!

Irány a természet!

Mi dobná fel jobban a hangulatodat, mint egy kiadós séta a közeli parkban, vízparton, vagy akár csak a virágos városban? Vedd nyakadba a környéket és szippantsd magadba a nyarat!

És ha nem bírod a csöndet!

Akár séta közben, akár otthon, néhány nyárra hangoló slágernél nem is kell több! Állíts össze egy listát magadnak és hallhasd rongyosra – csak hogy megjöjjön az a nyári hangulat! Ez a dal köztük lesz?

Mungo Jerry: In the Summertime

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.