2017.10.23. 13:39:19 9940 319

Mindig legyen kéznél munkahelyi S.O.S. csomag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A munkaképes korú emberek idejük jelentés részét, nem meglepő módon, a munkahelyükön töltik. Vannak olyanok, akik csaknem „be is költöznek” a munkahelyükre: egy második gardróbjuk és konyhájuk van berendezve az irodában; míg mások szinte csak magukat (és kompetenciáikat) viszik be.

Ajakbalzsam - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajakbalzsam

Talán itt is az a legcélszerűbb, ha az arany középutat választod! Töltsd komfortosan a munkaidőt, de ne legyen ott annyira otthonos, hogy haza se akarj menni!

Váratlan szituációk mindig adódhatnak, ezek a reggeli elalvások miatti kapkodásból, egészségügyi gondokból és kisebb balesetekből adódhatnak a legkönnyebben.

Előnyben vannak azok, akiknek a munkáltató egy kis személyes teret bocsájt rendelkezésre egy-egy zárható szekrény, illetve saját használatú munkaállomás formájában, ők ugyanis összeállíthatnak és készenlétbe is helyezhetnek egy praktikus készletet minden eshetőségre!

Alapverzió, amit férfi családtagok számára is ajánlhatsz:

  • papír zsebkendő
  • ragtapasz
  • bevált gyógyszerekből 1-2 szem, ha nincs céges házi patika vagy gyógyszerérzékenység esetén
  • körömcsipesz vagy reszelő
  • kis kiszerelésű kézkrém
  • dezodor/parfüm
  • szájvíz vagy rágógumi
  • összecsukható esernyő

Nőiesített irodai csomag:

Az előzőeken túl - persze, ha még akad hely a fiókokban a tűzőgép és a bélyegző mellett - a következők jöhetnek még kapóra:

  • ajakbalzsam
  • körömlakklemosó; vattakorong nem is kell hozzá, vészhelyzetben megteszi a zsebkendő
  • hajkefe és hajcsat
  • nedves törlőkendő; a felfrissüléshez, sminklemosásra szintén alkalmas
  • női egészségügyi mini csomag
  • tű és cérna
  • plusz testszínű harisnya
  • alap kozmetikai szerek

Neszesszeres táskában, kis dobozkában eltárolható a kellékek túlnyomó része.

Esetleg további aranytartalékot képezhetsz tartós kekszekből és müzlikből. Biztosan jól jönnek majd, ha nem lesz időd egy rendes ebédet elfogyasztani.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.

Készítsünk otthon szappant

Ha a szappankészítésre hobbiként tekintünk, akkor többszörösen megtérülő örömben lehet részünk. Hiszen amellett, hogy a színek, illatok, állagok és formák tekintetében valóban csak a képzeletünk szabhat határt, és valahányszor egy-egy újabb változat elkészítésére szánjuk az időnket: éberen, frissen tartjuk a kreativitásunkat. Ráadásul otthon használt termékként megörvendeztethetjük a szeretteinket, pontosan tudván, hogy milyen összetevők lapulnak a szappanainkban. Ha pedig ünnep közeleg, úgy kedveskedhetünk családtagjainkat, barátainkat néhány személyre szabott példánnyal.

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?