2019.10.17. 16:38:14 9448 271

Mindennapos díszeink - hangolódjunk lassan az ünnepekre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ünnepek alatt nem kérdés, hogy legtöbbünk az elkészítendő ételek listázása után azonnal a környezet, az otthon díszítésén, csinosításán gondolkodik. De a különböző díszítő eszközöket nem csak kizárólag ünnepek alkalmával ránthatjuk elő a sublótfiókból, hanem bizony ezeket simán átültethetjük hétköznapi felhasználásra is.

Mohás koszorú készítése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mohás koszorú készítése

Kezdve mindjárt az egyik leginkább feltűnő és kézenfekvő ékesítéssel, az ajtókopogtatóval.

Egy vidám kopogtató kifüggesztése nem kötődik szigorúan a karácsonyhoz például, vagy bármelyik nagyobb ünnephez. Bármikor, bármilyen apropóval megtámogatva rakhatunk ki a bejárati ajtónkra szinte bármit, ami vidám, színes, tükrözi az adott évszakra jellemző színeket, formákat.

Felhasználhatunk gyakorlatilag mindent, ami a kezünk ügyébe kerül, szárított virágok, növények, műanyag, műselyem virágok, faragott díszek, bogyók, mohák, zuzmók, tulajdonképpen tényleg mindent, de mindent bevethetünk, nyilván a jó ízlés határain belül. Abban az esetben, ha van egy ragasztópisztolyunk otthon (márpedig egyes vélemények szerint egy tisztességes háztartás nem létezik vd40, flex és ragasztópisztoly nélkül) gyakorlatilag megoldhatatlan dekorációs probléma nem állhat előttünk.

Az alábbiakban variációkat láthatunk ajtódíszekre.

Általánosságban amire mindenképpen szükségünk van:

  • ragasztópisztoly a hozzá való ragasztó betétekkel együtt
  • valamiféle alap
  • díszek

Az alábbi példához szükséges:

  • hungarocell koszorú
  • kartonpapír, toll, olló
  • művirágok vagy egyéb szezonális díszek
  • dekorboltban kapható csomagolt moha
  • szalagok, masnik

A klasszikus kopogtató koszorú

Abban az esetben is rengeteg lehetőség van előttünk, aminek csak a kreativitásunk szabhat határt, ha ragaszkodunk a kerek formához. Jelen esetben a hungarocell koszorú alapot mohával ragasztottuk be. Itt is ügyelni kell arra, hogy lassan haladjunk, minden porcikáját borítsuk be a mohával. Amikor körbeértünk, simítsuk le a felesleges mohát, hogy szép sima koszorút kapjunk. Az így kapott zöld alapot aztán tényleg díszíthetjük mindennel, amit elbír. Jelen esetben kapott egy pink művirágot a feltűnés jegyében.

Fontos: a ragasztópisztoly alapvetően nem gyerekjáték, nagyon csúnya és fájdalmas égési sérüléseket tud okozni, ha a felhevített ragasztó a bőrünkkel érintkezik. Óvatosan tehát!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...