2022.04.15. 17:30:42 7503 247

Milyen trendek uralkodnak a konyhákban - lakberendezési gyorstalpaló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor az emberlánya berendezi a házát rengeteg helyen jár, hogy összeválogassa a bútorokat, csempéket, járólapokat, szanitereket és a többi, és a többi. Aztán ahogy telnek múlnak az évek, valahogy kevésbé fontos, hogy mi a trend. Ugyanakkor néhanapján szívesen látnánk újdonságokat a lakásban. A legtöbbet használt helyiségünk a konyha, érdemes itt kezdeni a vérfrissítést.

Új konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új konyha

Ünnepek előtt szívesen viszünk új színeket a házba, pláne tavasszal. Dobd fel a konyhádat ezekkel a menő ötletekkel.

Vintage bútorok

Lehet, hogy a régi bútoraiddal nincs is semmi baj, pláne, ha a nagymamádtól örökölted, hiszen a vintage még mindig divat. Egy nagy, fa asztal, egy ódivatú lámpa, egy kopottas tálaló, természetes anyagok, kreatív megoldások, a régi újrahasznosítása vagy az új “régiesítése” és máris stílusos kiegészítőkkel varázsoltad maivá a konyhád hangulatát. Egy dekoratív polc, teáskészlettel vagy egy vintage étkészlet is visszavarázsolhat az 1900-as évek első évtizedeibe, amikortól a vintage stílus eredeztethető.

Márvány

A márvány nagy visszatérő. A konyhapult vagy asztal, esetleg az ablakpárkány vagy kint az udvaron is egyre több helyen fogjuk látni a márványt vagy márványutánzatokat.

Egyedi csempe

A metró csempe még mindig klasszikusnak számít, de megtört az egyeduralom. Manapság már mindenki valami különlegesre vágyik, amivel kifejezheti a személyiségét. Nagyszerű, ha vannak ötleteid, de ne feledkezz el a praktikumról sem. A konyhában a csempe zsíros és koszos lesz, válassz olyat, amit könnyen tisztán tudsz tartani. :)

Élénk színek

A semlegesebb fehér és szürke, valamint a natúr színek népszerűek még mindig, de az 50-es évek élénk színvilága szintén menő. Izgalmas kompozíciók születhetnek, ha ötvözöd a retró stílust a modern berendezésekkel.

Növények

Zöld növényekkel, egyedi kaspókkal, fűszernövény sarokkal szintén feldobhatod a konyhát.

Divat az amerikai konyha

Ha még mindig azon gondolkozol, hogy amerikai konyhás legyen-e a ház vagy sem, akkor ne habozz. Ez a nappalival egybeépült megoldás továbbra is népszerű és nagyon praktikus.

Beépített gépek

A konyhabútorhoz illeszkedő, abba beépített hűtőszekrény, mosogatógép, mikorsütő vagy éppen főzőlap és sütő letisztult, egységes stílust ad a konyhának, ezért nagyon népszerű választás.

Konyhasziget

Extra hely főzéshez, tálaláshoz, reggeli kávéhoz vagy akár evéshez, sőt, akár tároláshoz is. Óriási divat ma, nagyon mutatós és praktikus is.

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...