2019.10.20. 17:47:02 8649 241

Milyen lehet egy tökéletes nap a legjobb barátnőinkkel? – Mondjuk ilyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mint kisgyermekes anyukák, sokszor ábrándozunk arról a barátnőimmel, hogy milyen lenne, ha kapnánk egy „szabadnapot”, ne adj’ Isten, szabad hétvégét, amikor igazi csajos programokat szervezhetnénk mi, közösen. Vajon mi kerülne fel az álomlistánkra?

Barátnős délután - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátnős délután

Az első pont valószínűleg mindjárt az lenne, hogy naponta többször is elmondanánk, hogy mit csinálhatnak most a gyerekek, és hogy mennyire hiányoznak.:-) Ám ha sikerül egy kicsit pihenőpályára tennünk az anyukaságunkat, egész jó kis programunkat kerekíthetnénk magunknak.

Egy „bjútidéj” jöhet?

Naná! Ha mindenkinek megvan a saját kozmetikusa, fodrásza, manikűröse és így tovább, attól még egy arcmasszázsra, pakolásra beugorhattok egy közeli szépségszalonba! És persze, akár egy masszázs is jöhet!

Amikor be nem áll a szátok

Irány a kedvenc éttermetek, és egy szuper ebéd keretein belül kibeszélhettek magatokból mindent. Utána egy desszert is belefér!

Ha bírjátok a lubickolást!

Irány a legközelebbi wellness, ahol egész nap egyik medencéből a másikba vándorolva beszélhetitek ki magatokat.

Mindenetek a mozgás?

Ha mindannyian szerettek mozogni, és régóta szeretnétek kipróbálni egy új mozgásformát, egy jóga, pilates vagy bármilyen fittnessóra remek alkalom lehet egy csajos összeröffre!

Közös a kedvenc színészetek?

És épp most játsszák az új filmjét? Akkor irány a mozi! Utána pedig üljetek be valahová, és beszéljétek ki a történetet és persze kedvenc színészetek kedvenc jeleneteit!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...