2018.03.05. 10:55:46 18308 473

Millió rózsaszál! – Illatozz sokáig Te is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden virág gyönyörű, minden virág illatos és mi, nők, minden virágnak örülünk. Az viszont kétségtelen, hogy sokunkat egy szál rózsával a legkönnyebb levenni a lábunkról. Mondjuk, ha még vörös színben is pompázik az gyönyörűség, akkor aztán biztos a siker nálunk.

Szép rózsa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép rózsa

Arról már írtunk, hogy mire érdemes figyelni, hogy minél tovább pompázzon otthonodban a vágott virág, de térjünk ki arra külön is, így nőnap előtt pláne, hogy a sokak szerint a virágok legszebbike, egy vagy több mesés rózsaszál, melyet kedvesünktől kaptunk, milyen fondorlatos trükköktől marad sokáig szép és illatos a vázánkban is!

Mert felelős vagy a rózsádért…

Ha fontos személytől kapod, különleges alkalomra, akkor pedig pláne!:-)

Ügyelj a hőmérsékletre!

A rózsának szánt vázába csakis langyos víz kerülhet, hiszen ezek a virágok nem kifejezetten szeretik a „hűs habokat”.

Édesítsd meg az életét!

A langyos vízbe tegyél egy csipet cukrot, kicsit lötyköld meg és csak ez után állítsd bele a virágot vagy virágokat. Ez a kis édesség abban segít, hogy sokáig frissnek látszódjon a rózsa vagy rózsacsokor. Amire mindenképpen figyelj, hogy még véletlenül se só kerüljön a vízbe, mert akkor órák kérdése, és a rózsaszálak kimúlnak.

Mielőtt a vázába kerül…

… természetesen csippents le egy darabot a szárából! De csakis srégen vágd le azt a kis darabot, hogy így minél nagyobb felületen tudjon a növény tápanyagokat, vizet felvenni!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...