2020.11.20. 17:56:20 10660 265

Miért vágatunk? – Új frizura és a lélek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egy nő új frizurára vált, annak általában valamilyen lelki oka van. Ez nem minden esetben jelent rosszat, sőt, előfordulhat, hogy éppen valami nagyon-nagyon jó dolog zajlik a háttérben. De miért is váltunk mi nők frizurát?

Fodrász - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fodrász

Te szántad már magad hasonlóam drasztikus lépésre, már ami a frizurádat illeti?

Ha csalnál egy picit!

A hozzáértők szerint a rövidebb frizura fiatalít. Ha kurtíttatunk tincseinket, néhány évet letagadhatunk életkorunkból!

Le veletek, emlékek!

Nem csak egy-egy régi kép, régi tárgy, régi ruhadarab lehet tele emlékekkel, hanem bizony a frizuránk is. A múlt lezárásaként ezért érezhetjük úgy, hogy érdemes megszabadulnunk addigi „tollunktól”, és új frizurára váltani.

Ha kell egy kis magabiztosság!

A rövid frizurát nem mindenki tudja viselni, de legalábbis kellő magabiztosság kell hozzá, hogy „hordani” tudjuk. Ha valaki hosszúról rövidre vált, sokszor magabiztosságát igyekszik erősíteni ezzel.

Isten veled, régi! Üdvözöllek, új élet!

Egy megújult frizurával azt is jelezhetjük magunk, vagy a környezetünk felé, hogy készen vagyunk nyitni egy új élet felé.

Ha szakítás után vagy

Az ember lánya ilyenkor nem igazán szeretne beleugrani egy új kapcsolatba, és ezt igyekszik minden porcikájával kifejezni. Egy szakítás után vágatott rövid frizura pont ezt igyekszik prezentálni.

Ötlet: bien.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...