2018.02.09. 20:14:36 12519 377

Miért nem láttok minket többet a Facebook-on? Ezért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Többen is érdeklődtetek, hogy miért nem látjátok a Facebook üzenőfalatokon a cikkeinket. A Facebook a magazinok és vállalatok híreit, cikkeit egy kicsit háttérbe szorította a személyes és fizetett tartalmakkal szemben, ami egyrészt jó, - hiszen így az álhírek, like-vadász dolgok háttérbe kerülnek - másrészt nem jutnak el hozzátok azok a tartalmak sem, amelyeket olvasni szeretnétek.

Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx

Ha a jövőben is szeretnétek értesülni a sorsolásokról, nyertesekről, illetve magazinunk cikkeit is szívesen olvassátok, akkor azt kétféleképpen tudjátok beállítani a Facebookon. Érdemes is élni ezekkel a lehetőségekkel, hiszen mindennap új tartalommal várunk titeket, nyereményjátékunkban pedig akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhettek.

  1. Legfelül, bal kéz felől (nagyjából a neved alatt) kattints a „Hírfolyam” menüpont utáni három pontocskára, majd válaszd ki a legördülő menüből, a „Beállítások szerkesztése” fület. 

  2. Fel fog ugrani egy ablak, itt válaszd ki „Az elsőként megjelenők beállítása” sort.

  3. Keresd ki a listából a PROAKTIVdirektet (ismerősöket, kedvelt oldalakat fogsz látni, itt kellene megtalálni minket), és kattints rá!

Ennyi az egész! De talán még egyszerűbb a következő módszer:

  1. Menj a Facebook-oldalunkra - itt találod>>.

  2. Kattints a “Követés” fülre a borítókép alatt.

  3. A megjelenő szürke ablakban válaszd ki a “Megjelenítés elsőként” pontot.

Köszönjük a figyelmet, és azt is ha elvégzed ezeket a beállításokat. Ne felejtsd el a jövőben sem megosztani cikkeinket, híreinket és új nyereményjátékainkat!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...