2024.05.28. 15:36:49 6104 227

Miért éri meg a fehér szandált beköltöztetni a cipős szekrénybe?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári periódus egyik lábbeli sztárja a szandál. Ez tény. Ám az is tény, hogy a fehér bőr variáns népszerűbb, mint valaha. Utánajártunk, hogy mi a siker titka!

Fehér szandál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér szandál

Melyek a szabad szemmel is látható előnyök?

A fehér szín eleganciát és frissességet közvetít. Egy pár fehér bőr szandál kifinomult és időtlen választás, amely sosem megy ki a divatból. A bőr, mint alapanyag tovább fokozza a szandál amúgy sem csekély mértékű eleganciáját, hiszen a bőr mindig is a luxus és a minőség megtestesítőjének számított. Egyébként ez a típus és a napbarnított bőr kettőse finoman szólva is vonzó párosítás.

A fehér, mint jó értelemben vett semleges árnyalat zöld utat biztosít a színekkel, mintákkal való kísérletezéshez. Egy biztos. Nincs olyan alkalom, amin a fehér bőr lábbeli ne aratna nyomban sikert. A bőr természetes anyag, amely jól szellőzik és alkalmazkodik a láb formájához, így hosszú távon is kényelmes környezetet garantál a lábujjak számára. A prémium minőségű bőr szandálok megfelelő talpbetéttel és párnázással rendelkeznek. Ezek a verziók is megannyi kattintást kapnak a CCC online felületén.

Íme néhány ellenállhatatlan tipp!

A könnyed, légies, nyári ruhák abszolút befutók. Egy virágmintás maxi ruha és egy pár hófehéren csillogó bőr szandál kombinációja friss és nőies összhatást eredményez. A Tory Burch Miller fehér, bőr modellje például remek választás egy ilyen összeállításhoz, hiszen egyszerre elegáns és kényelmes.

Egy egyszerű farmer és egy fehér póló duója is feldobható. Ez a hétköznapi szett azonnal stílusosabbá válik, ha egy elegáns szandállal társul. A Birkenstock Arizona fehér bőr változata például erre a célra is tökéletes.

A professzionális, azaz munkahelyi fellépés is könnyedén megteremthető. Egy bézs vagy szürke nadrágkosztüm bőr szandál után kiált, lévén a végeredmény tényleg ellenállhatatlan. A Clarks Lafley Rosen fehér bőr darabja például ideális, ha a munkahelyi szett újraálmodása a tét.

Miért megtérülő befektetés?

A bőr, mint alapanyag rendkívül tartós, így egy prémium minőségű bőr szandál a CCC választékából hosszú éveken át hűségesen szolgálhat. A megfelelő ápolás mellett gond nélkül megőrizheti szépségét és kényelmét.

Hogyan érdemes gondoskodni a kiválasztott modell épségéről?

Ahogy azt már fentebb megemlítettük, a rendszeres, tudatos ápolás a bőr lábbelik esetében elengedhetetlenül lényeges annak érdekében, hogy a modell hosszú időn át eredeti fényében ragyoghasson. A CCC üzleteiben személyesen megvásárolt szandál kifogástalanul gyönyörű, és az alábbi tanácsok betartásával ez az állapot éveken át fenntartható.

A fehér bőr könnyen koszolódik, ezért fontos a rendszeres tisztítás, meg persze az odafigyelés a hordás során. Speciális bőrtisztító és puha rongy közbenjárásával gond nélkül, villámgyorsan, és eredményesen eltávolíthatóak még a makacsabb szennyeződések is.

A maximális védelem érdekében érdemes vízálló bevonatot alkalmazni. Ez segíthet megóvni a bőrt a nedvességtől és a foltoktól. Ettől függetlenül a tócsákban ugrálás még mindig nem a legjobb ötlet. A bőr szandálokat ildomos száraz, hűvös helyen tárolni, így a sérülések kivédhetőek. Cipőfa vagy kitömés támogatásával a lábbeli megőrizheti eredeti formáját.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...